Cami Bul

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
767 TOPLAM İNDİRME

Size en yakın caminin nerede olduğunu Android akıllı telefon ve tabletinizden kolayca öğrenmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Akıllı telefonlar yaşamlarımıza girdiklerinden beri neredeyse her alanda elimiz ayağımız oldular ve iş hayatından tutun da özel hayata kadar pek çok konuda bizlere yardımcı oluyorlar. Cami Bul uygulaması da özel hayatımızda işimizi kolaylaştırabilecek uygulamalardan bir tanesi.

Adından da anlayabileceğiniz gibi Cami Bul uygulaması sizin bulunduğunuz konumu tespit ettikten sonra size en yakın camileri buluyor ve bunları dilerseniz listeleyerek, dilerseniz de harita üzerinde gösterek size bildirebiliyor. Aynı zamanda camilerin size uzaklıklarını da hesaplayabilen uygulama böylece nereye giderseniz gidin cami bulmakta sıkıntı yaşamanıza engel oluyor.

Başarsoft'un güncel haritalarını kullanan uygulama sayesinde ibadetinizi nerede olursanız olun kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kitap Bul

    Kitap Bul uygulamasında popüler sitelerdeki kitap fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.
  • Otopark Bul

    Otopark Bul, araanızla gideceğiniz herhangi bir yerde sizin için en yakın otoparkı bulup size gösteren ücretsiz ve yararlı bir Android uygulaması.
  • Namaz Vakti

    Namaz Vakti android uygulaması ile namaz vakitlerini takip edebilir, kıble yönünü bulabilir ve yakındaki camileri görebilirsiniz.
  • Ayet Bul - Kuran-ı Kerim Meali

    Kur'an-ı Kerim'i her zaman yanınızda taşımak ve dilediğiniz gibi okumak istiyorsanız Android cihazlarınıza bu uygulamayı yükleyebilirsiniz.
  • Cami Nerede

    Cami Nerede, çevrenizde bulunan en yakın camileri göstererek bulmanıza yardımcı olan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Google Cihazımı Bul

    Kayıp cihazlarınızı bulabileceğiniz Google Cihazımı Bul uygulamasında, harita üzerinden kaybolan Android cihazlarınızı görüntüleyebilirsiniz.
  • Kelime Bul

    Kelime Bul, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir kelime bulma oyunudur.
  • Nobetci Eczane Bul

    Nöbetçi Eczane Bul uygulaması ile Android mobil cihazlarınızdan kolayca açık olan eczaneleri bulabiliyorsunuz.