Camra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME

Camra, doğrudan bulutta fotoğraf ve video çekmenize izin veren ücretsiz bir Android uygulaması.

Camra, düşük depolama alanına sahip Android telefon kullanıyorsanız oldukça işinize yarayacak bir uygulama. Fotoğraf ve videolarınızı doğrudan bulutta çekerek telefonunuzun alanından kazanmanıza imkan tanıyan uygulama ücretsiz olarak 5GB alan sunuyor.

Gerek yüksek kalitede mobil oyunlar, gerekse de video ve fotoğraflar telefonumuzda oldukça fazla alan işgal ediyor. 16GB dahili alanın bir kısmının işletim sistemine gittiğini de hesaba kattığımızda eğer hafıza kartımız yoksa oynadığımız oyunları silmek, fotoğraf ve videoları buluta yedeklemek durumunda kalıyoruz. Camra adlı uygulama, fotoğraf ve videoları doğrudan bulut ortamda çekmemize izin veriyor. Böylelikle de hafıza kartına ihtiyaç duymadan, telefonun da hafızasını düşünmeden dilediğimiz kadar fotoğraf, video çekebiliyoruz. Videolar yükleme esnasında çevrilerek sunuculara aktarıldığından videoları çok geçmeden (çok iyi bağlantıya sahipseniz anında) görüntüleyebiliyorsunuz.

Fotoğraf ve videoları sosyal ağ uygulamalarına benzer şekilde sunan (video, videonun nerede ve ne zaman çekildiği, etkiletleme, paylaş seçeneği) Camra, 5GB alanı ücretsiz sunuyor. Aylık 0.99 dolar ödeyerek 100GB alana sahip olabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Camra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Camra, iPhone'unuzla doğrudan bulutta fotoğraf ve video çekmenize, saklamanıza izin veren ücretsiz bir uygulama.

Camra, 16GB iPhone modeline sahipseniz oldukça işinize yarayacak bir uygulama. Ücretsiz olarak sunulan uygulamayla fotoğraf ve videoları doğrudan bulut ortamda çekerek telefonunuzun alanını gereksiz yere doldurmamış oluyorsunuz.

64GB veya 128GB iPhone yerine 16GB modeli satın aldıysanız yer sorunu mutlaka yaşıyorsunuzdur. Günümüz oyunları ve uygulamalarının yanında video ve fotoğrafları da kattığımızda iPhone’larda hafıza kartı seçeneği de olmadığından (Leef’in ürünleri fantastik olduğu için saymıyorum) sürekli olarak bir içeriği silmek durumunda kalıyorsunuz. Camra, bu noktada iş gören bir uygulama diyebilirim. Fotoğraf ve videolarınızı doğrudan bulutta çekip saklayabiliyorsunuz. Bulutta saklamayı zaten yapabiliyoruz diyebilirsiniz ancak Camra sayesinde direkt bulutta çekim yaptığınızdan telefonunuzun alanını hiç kullanmamış oluyorsunuz. Ayrıca medyaların yüklenirken çevrilmesi de hız kazanma açısından oldukça iyi.

Camra’nın diğer bir güzel özelliği de videoları zaman akışı şeklinde sunması. Tek bakışta toplam kaç video çektiğinizi, kimlerle nerede ne zaman çekindiğinizi görebiliyorsunuz. Dilerseniz arkadaş ve ailenizle hızlıca paylaşabiliyorsunuz. Grup kurma seçeneğinin de olması ayrıca güzel.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında