CamScanner - Phone PDF Creator

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
12,247 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

CamScanner - Phone PDF Creator, herhangi bir doküman ya da alanın fotoğrafını çekip / tarayıp PDF haline getirebilen mobil uygulamadır.

CamScanner - Phone PDF Creator, fiziksel bir dokümanı ya da alanı fotoğraf çekme işleminin ardından otomatik olarak düzenleyerek PDF formatında hazır edebilen bir tarama uygulamasıdır.

Birden fazla dokümanı tarayabilen ve otomatik olarak köşelendirebilen CamScanner - Phone PDF Creator ile hızlı bir şekilde fiziksel dokümanları PDF formatına çevirmek mümkün. Fotoğraf çeker gibi tarama yapacağınız belge ya da alanı seçiyorsunuz ve geri kalanı uygulamaya bırakıyorsunuz. Uygulama sizi adım adım yönlendirecek ve birkaç kolay işlem sonrasında çektiğiniz alanı PDF formatında oluşturmuş olacaksınız.

Diğer yandan PDF formatına gelmiş dokümanları kolayca tasnif edebiliyorsunuz. Örneğin okulda öğretmenin yazdığı tahtayı kaydetmek ve PDF olarak saklamayı tercih ederseniz CamScanner - Phone PDF Creator ile bu işlemi birkaç adımla tamamlayabilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Image to Pdf Converter

    Image to Pdf Converter, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir PDF dönüştürme uygulaması.
  • PDF Reader

    PDF Reader, adından da anlaşılacağı üzere PDF dokümanlarını açma üzerine hazırlanmış oldukça kapsamlı bir mobil uygulama.
  • Quick PDF Scanner Free

    Quick PDF Scanner Free, Android cihazlarınızı kullanarak PDF dökümanlarını tarayabileceğiniz yararlı ve başarılı bir Android uygulaması.
  • OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD)

    Android OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) uygulamasıyla ofisinizi istediğiniz yere taşıyarak dökümanlarınızı düzenleyebilirsiniz.
  • MuPDF

    MuPDF ile PDF dosyalarınızı görüntüleyebilirsiniz
  • Tiny Scanner

    Tiny Scanner, Android cihazlarda ücretsiz kullanılabilir pdf belge tarayıcı.
  • Xodo

    Xodo, bulut desteği sunan ücretsiz ve kaliteli bir pdf uygulamasıdır.
  • Scanbot

    ScanBot uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan belge taratma işlemlerini tamamlayabilir ve PDF'e dönüştürebilirsiniz.