CamWow Retro

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
112,267 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

CamWow Retro ile fotoğraflarınıza retro efektler uygulayabilirsiniz

CamWow Retro fotoğraflarınıza retro filtreler ekleyerek eski bir görünüm kazandırmak için kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Ücretsiz olan iOS uygulaması sunduğu birçok fotoğraf efekti ve fotoğraf filtresi sayesinde dilediğiniz tarzda fotoğraflar oluşturabilmenize yardımcı oluyor. Fotoğrafların temel kırmızı, yeşil, mavi renk değerleriyle oynayarak fotoğrafları eskiten uygulama saniyeler içerisinde bu işlemi gerçekleştirebilmekte. Uygulama direkt olarka telefonunuzun kamerasıyla çektiğiniz fotoğrafları veya galerinizden seçeceğiniz fotoğrafları kullanabilmekte.

Kullanımı oldukça basit olan uygulama zahmetsiz ve eğlenceli bir şekilde nostaljik fotoğraf yaratmanıza imkan tanımakta. Eski tip analog fotoğraf makinalarının çektiği fotoğraflardaki orjinal görüntüyü aratmayan çalışmalar çıkarabilen fotoğraf düzenleme uygulaması retro fotoğraf düzenleme konusunda tercih edebileceğiniz uygulamaların en başarılıları arasındadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CamWow

    CamWow ile iOS cihazınızın kamerasındaki görüntüye gerçek zamanlı olarak efekt ekleyebilirsiniz.
  • Retro Plus

    Retro Plus uygulamasını kullanarak fotoğraflarımıza retro filtreler ekleyebilir, kolajlar yapabilir ve efektlerle onları daha ilgi çekici kılabiliriz.
  • Super Retro

    Super Retro ile fotoğraflarınızı kolayca filtreleyebilir ve düzenleyebilirsiniz
  • Retro Camera Plus

    Retro Camera, çekilen fotoğrafları otomatik olarak eskimiş görünümü kazandıran bir iPhone, iPod Touch ve iPad uygulamadır.
  • RTRO

    RTRO, iPhone ve iPad modelleri üzerinden kullanılabilen retro ve vintage fotoğraflar çekmenizi sağlayan kamera uygulaması olarak ön plana çıkıyor.
  • BitCam

    BitCam, siyah beyaz çizgileriyle nostalji yaşatan retro kamera uygulaması.
  • ca-mera

    ca-mera uygulamasını kullanarak retro tarzında fotoğraflar çekebiliyorsunuz.
  • Retromatic

    Retromatic daha çok retro fotoğraflar çekmekten keyif alan kullanıcılar için geniş bir seçenek yelpazesi sunan bir uygulamadır.