Candies 'n Curses

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda yarışarak çeşitli hayalet ve yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Her basamağında farklı yaratıkların yer aldığı tehlikeli bir platformda ilerleyerek puan toplayabileceğiniz ve aksiyona doyabileceğiniz Candies 'n Curses, yarım milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, yukarı doğru sıralanmış onlarca basamağın üzerinde zıplayarak karşınıza çıkan tüm yaratıkları öldürmek ve puan toplayarak zirveye ulaşmaktır. Sonu olmayan bir evde hayalet kralı tarafından eğitilen yüzlerce yaratığa karşı mücadele ederek ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemeli ve olabildiğince fazla puan toplamalısınız. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor onlarca farklı parkur her parkurda tehlike dolu birçok basamak bulunmaktadır. Ayrıca size zarar vermek isteyen yüzlerce hayalet yer almaktadır. Karakterinizi zıplatarak bir üst basamağa geçebilir ve yaratıkları öldürerek yolunuza devam edebilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan Candies 'n Curses, ücretsiz olarak erişebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Candies 'n Curses

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
145.3 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda yarışarak çeşitli hayalet ve yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Zorlu parkurlarda ilerleyerek onlarca farklı yaratığa ve hayalete karşı mücadele edeceğiniz Candies 'n Curses, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafında tercih edilen eşsiz bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim suna bu oyunda yapmanız gereken tek şey, yukarı doğru tasarlanmış sonsuz bir platformda yarışarak karşınıza çıkan tüm yaratıkları öldürmeli ve maksimum puanı toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Sonu olmayan basamaklarda zıplayarak yukarı doğru yol almalı ve çeşitli canavarlarla savaşmalısınız. Karakterinizi sağa ve sola çekerek yaratıklardan kurtulabilir ve kılıcınızla onları öldürebilirsiniz. Çıkabildiğiniz kadar yukarı çıkmalı ve maksimum puana ulaşarak seviye atlamalısınız.

Oyun içerisinde birbirinden zor onlarca bölüm yer almaktadır. Ayrıca her bölümde birçok korkunç yaratık ve hayalet karakterleri bulunmaktadır. Parkurlarda önünüze çıkan tüm yaratıkları öldürerek yolunuza devam etmeli ve hedefe ulaşmalısınız.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Candies 'n Curses, ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Coin Trip

    Dünyanın farklı noktalarına seyahat edeceğiz.
  • Dino Evolution Clicker

    Dinazorlara evrim geçirteceğiz.
  • Dog Evolution Clicker

    Köpeklere evrim geçirteceğiz.
  • Drill Master

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.