Candy holic

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk şekerlerden yararlanarak eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Rengarenk şekerlerden oluşan eşleştirme bloklarını uygun şekillerde bir araya getirerek puan toplayabileceğiniz ve yeni rekorlar kırarak dünya sıralamasında adınızı zirveye taşıyabileceğiniz Candy holic, mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlere sunulan eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, yüzlerce renkli şekerin bir arada olduğu eşleştirme platformunda aynı şekerleri bir araya getirerek puan kazanmak ve seviye atlayarak farklı bölümlerin kilidini açmaktır. Eşleştirmelerden puan toplayabilmek için en az 3 aynı şekeri bir araya getirmelisiniz.

Ayrıca onlarca aynı şekeri eşleştirerek kombo yapabilir ve bonus puanlar kazanabilirsiniz. Eşleştirme tahtasında bir anda ortaya çıkan özel şekerleri kullanarak aynı şekerleri bir araya getirmek için farklı bağlantı yolları kurabilir ve blokları patlatabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Candy holic, sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Candy holic

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
309.9 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk şekerlerden yararlanarak eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Renkli şeker bloklarından oluşan zorlu eşleştirme platformlarında yarışarak aynı anda birden fazla şekeri yok etmek için mücadele edeceğiniz ve eğlenceli eşleştirmeler yapacağınız Candy holic, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur

Basit ama canlı grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, aynı şeker bloklarını bir araya getirerek puan toplamak ve yeni bölümlerin kilidini açmaktır. En az 3 aynı şekeri birleştirerek eşleştirme bloklarını patlatabilir ve puan kazanabilirsiniz. Ayrıca kombo yaparak onlarca şekeri aynı anda eşleştirebilir ve ekstra puanlara ulaşabilirsiniz.

Bir anda ortaya çıkan özel şekerlerden yararlanarak bağlantısı olmayan şekerleri bir araya getirebilir ve eşleştirmeler yapabilirsiniz. Sürükleyici ve stres giderici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan ve 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Candy holic, birbirinde zorlu eşleştirme bölümlerinde yarışarak puan kazanmak için çaba göstereceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crafty Candy Blast

    Farklı seviyelerde bulmacalar ile karşılaşacağız.
  • Crafty Candy – Match 3 Adventure

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Candy Legend

    Bulmacalar çözeceğiz.
  • Candy Evolution Clicker

    Şekerlemeler yapacağız.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Magic Candy

    Şekerleri yok etmeye çalışacağız.
  • Candy Bears 2018

    Telefonumuzda şeker patlatacağız.
  • Sweet Fruit Candy

    Rengarenk meyve bloklarını bir araya getirerek eşleştirmeler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.