Cannon Hero Must Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Cannon Hero Must Die'da askerlerimizi kontrol ederek düşman birimlerini yok etmeye çalışıyoruz.

Cannon Hero Must Die, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir arcade türü oyun.

Teması her ne kadar savaş olsa da bunu eğlenceli grafik ve modellemeler eşliğinde verdiği için bu oyun hem yetişkinler hem de ufak yaştaki oyunseverler tarafından keyifle oynanabilir.

Oyundaki temel görevimiz dünyayı kötücül karakterlerden korumak için yola çıkan Rocket Boy ismindeki kahramana yardımcı olmak. Rakiplerimizi alt etmek için kullanabileceğimiz çok sayıda silahımız var. Doğru açıyı vererek bu silahları düşmanlarımıza doğrultuyoruz ve ateş ediyoruz. Ne yazık ki bunu yaparken tek bir şansımız var. İsabetsiz bir atış oyunu kaybetmemize sebep oluyor.

Cannon Hero Must Die'da seçebileceğimiz dört farklı karakter var. Bunların her biri farklı silah taşıyor. Agent karakteri keskin nişancı tüfeğine, Ranger karakteri lazer topuna, Wizard karakteri ise roketatara sahip. Wizard ve ana karakterimizin silahlari birbirine epey benziyor.

Cannon Hero Must Die'da farklı oyun modları mevcut. Örneğin; Fever Mode'da art arda en fazla düşmanı yok etmeye çalışıyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Cannon Hero Must Die, boş zamanları değerlendirmek için oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun.

Emircan Erdoğan

Cannon Hero Must Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Cannon Hero Must Die, kahramanları kontrol ettiğiniz zorlu nişan alma, vurma oyunu.

Cannon Hero Must Die, minimalist görselleriyle dikkat çeken tek oyunculu nişan alma, vurma oyunu. Dokun – bırak kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’larda dahi rahat oynanış sunan yapımda ıskalama lüksümüz yok. Iskaladığımız anda öbür tarafı boyluyoruz.

Oyunda roketiyle kötü güçleri temizleyerek dünyayı kurtarmaya çalışan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Kafa kafaya geldiğimiz düşmanları tek atışta indirmemiz gerekiyor. Doğrudan kafalarına nişan alıp roketimizle paramparça ederek ilerliyoruz. Her aşamada daha güçlü biri karşımıza çıkıyor. Ancak değişmeyen tek bir şey var: Hedefi tutturamazsak düşmanlarımızın kaderini paylaşıyoruz.

Arka arkaya kafadan vurmayı başardığımızda ateş modunu oynamamıza izin veren oyunun kontrolleri alışma gerektirmeyecek basitlikte. Hedefi indirmek için yapmamız gereken dokunup basılı tutmak ve sonrasında bırakmak.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mosquito Must Die

    Mosquito Must Die mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Cookies Must Die

    Cookies Must Die Android oyununda süper güçleri olan gizli ajanın yerine geçiyorsunuz.
  • Alien Must Die!

    Alien Must Die!, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir kule defansı oyunudur.
  • Panda Must Jump Twice

    Panda Must Jump Twice'ta zorlu parkurlarda koşan bir pandayı mümkün olduğunca uzağa taşımaya çalışıyoruz.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Dumb Ways to Die 2: The Games

    Dumb Ways to Die 2: The Games içerisinde onlarca farklı oyun barındıran ilginç bir yapım.
  • Super Ninja Hero

    Super Ninja Hero, aksiyon odaklı beceri oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir oyun.
  • Kings & Cannon

    Kings & Cannon, Android platformu üzerinde oynayabileceğiniz ve forlatma oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.