Caps Yap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
769 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Son zamanların en büyük akımlarından biri olan capsleri artık akıllı telefonlarınızdan da yapabilirsiniz.

Son zamanların en büyük akımlarından biri olan capsleri, artık akıllı telefonlarınızdan çok kolay bir şekilde hazırlayabileceksiniz.

Kısa sürede büyük ilgi toplayan ve gerçekten iyi mizahi unsurları içerisinde barındıran capsler, hemen hemen her kesimin ilgi odağı haline geldi. Öyle ki, hazırlanan bazı capsler televizyon programlarına bile çıkmaya başladı. Aslında yapması gayet kolay olan, sadece meşhur kırmızı şeride ne yazılacağı zor olan capsleri artık telefonunuzda bile kolayca yapabileceksiniz. Caps Yap uygulaması, seçtiğiniz fotoğrafla birlikte size 4 farklı caps türü yapma imkanı sunuyor. Bunlar sırasıyla; klasik caps, ikili caps, Amerikan tarz ve Amerikan tarz 2 olarak sunuluyor.

Uygulamayı yüklediyseniz, açılışta karşınıza çıkan ekranda yuvarlak içine alınmış yukarı ok simgesine tıklayarak fotoğrafı seçin ve sonra kırmızı şeride ne yazılacağını belirleyin. Capsi kaydetmeden önce, nasıl göründüğünü merak ediyorsanız Önizleme butonuna basarak son halini görebilirsiniz. Kullanımı işte bu kadar kolay olan uygulamada, komik ve başarılı capsler çıkarmak sizin yeteneğinize kalmış.

Volkan Yılmaz

Caps Yap

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
564 TOPLAM İNDİRME

Caps Yap online olarak kullanabileceğiniz bir caps yapma aracıdır

Caps Yap günümüzde en yaygın olarak kullanılan mizah yapma yollarından olan caps kültürüne dahil olmanızı mümkün kılan bir online caps yapma aracı olarak tanımlanabilir.

Caps kültürünün ortaya çıktığı incicaps tarafından kullanıcıların hizmetine sunulan bu programsız caps yapma aracı sayesinde kısa bir süre içerisinde kolayca kendi capslerinizi hazırlayabiliyorsunuz.

Caps Yap kullanırken ilk olarak üzerine kırmızı şeritle yazı ekleyeceğimiz resmi seçiyoruz. Bilgisayarımızdan herhangi bir resim seçtikten sonra bu resmi yakınlaştırıp uzaklaştırabilmemiz, çerçeve içerisindeki konumunu değiştirebilmemiz, döndürebilmemiz mümkün. Eğer resminizin çerçeve içerisine tam oturmasını isterseniz sağ üst köşedeki menüden resmi sığdır seçeneğini kullanabilirsiniz.

Caps Yap üzerinde resim seçimi yaptıktan sonra ve resmin yerini ve boyutunu ayarladıktan sonra sıra kırmızı şerit üzerine yazı eklemeye geliyor. Caps Yap bu işi klasik incicaps stili içinde yapmanıza izin veriyor. Sadece beyaz rengi kullanabildiğimiz bu online caps yapma aracında yazı tipini değiştiremiyoruz. Kırmızı şeritin boyutunu ayarlayamamız da bu caps yapma aracının eksi yönü. Bazen resim dosyanızın üzerine metin eklediğinizde metinler çok küçük kalabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Caps Yap 2

    Caps Yap 2 mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir caps yapma uygulamasıdır
  • Kolay Caps Logg

    Kolay Caps Logg, adından da net olarak anlayacağınız üzere kolayca capsler hazırlamanızı sağlayan ücretsiz ve basit bir Android caps yapma uygulaması.
  • Capstagram

    Capstagram ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir caps uygulamasıdır.
  • Polarr APK

    Polarr APK pro fotoğraf düzenleme programıdır. Android için en iyi fotoğraf düzenleyicilerden Polarr ücretsiz olarak kullanılabilmektedir.
  • Aviary

    Android cihazınızda fotoğraflarınız üzerinden hızlı değişiklikler ve efektler uygulayabileceğiniz fotoğraf düzenleme editörüdür.
  • Pixlr

    Ücretsiz fotoğraf düzenleyiciler arasında en iyisi
  • Fragment

  • Caps Oluştur

    Caps Oluştur kolay ve zahmetsiz bir şekilde caps yapmanızı mümkün kılan bir mobil uygulamadır.