CapsMatic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,753 TOPLAM İNDİRME

CapsMatic uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca komik capsler hazırlayabilirsiniz.

İnternet sitelerinde karşılaştığımız komik capsleri siz de mobil cihazlarınızda yapmak istiyorsanız kullanabileceğiniz Android uygulamalarından birisi CapsMatic olarak karşımıza çıktı ve hem kolay kullanılır yapısı hem de ücretsiz olması sayesinde favori uygulamalarınızdan birisi olacaktır. Her ne kadar arayüzü biraz demode gibi görünse de bu konu uygulamanın işleyişi üzerinde herhangi bir etkiye sahip değil ve tüm fonksiyonlar sorunsuzca çalışıyor.

Uygulamada caps yapmak için kullanabileceğiniz iki yöntem var. Bunlardan birincisi direkt olarak galerinizde hazır bulunan resimleri kullanmak, ikincisi ise cihazınızın kamerasını kullanarak yeni bir fotoğraf çekmek.

Resminizi seçtikten sonra altına hemen metninizi girebiliyor ve metnin girili olduğu bölgenin arkaplan rengini de değiştirebiliyorsunuz. Tabii ki bu kısımda hiç bir değişiklik yapmadan klasik kırmızı renkli caps alanını da kullanabilirsiniz.

Hazırladığınız capsleri hem CapsMatic'in içerisinde bulunan profilinizde paylaşabiliyor, hem de Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarınızdan yayınlayabiliyorsunuz. CapsMatic profiliniz bir sosyal ağ gibi davrandığı için insanlar sizi uygulama içerisinden takip edebiliyor ve en son capslerinizi görüntüleyebiliyorlar. Tabii ki siz de aynısını diğer kişilerin profillerini takip ederek gerçekleştirebiliyorsunuz.

Eğer komik capsler hazırlamak istiyorsanız kesinlikle denemeniz gerekenler arasında yer aldığını söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

CapsMatic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,898 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad için hazırlanmış olan CapsMatic uygulaması sayesinde saniyeler içerisinde capslerinizi hazırlayabilirsiniz.

İnternette karşılaştığımız capsler ya da diğer adıyla altında yazı bulunan komik resimleri yapmak bilgisayarlarımızda ya da mobil cihazlarımızda biraz zor olabiliyor. Zira biraz da olsa fotoğraf düzenleme yetenekleri gerektiren bu görsellerle uğraşmak zaman zaman büyük emek gerektirebiliyor ve bu işi çok daha kolay hale getirmek için hazırlanmış olan CapsMatic uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızda hemen capsler hazırlayabiliyorsunuz.

CapsMatic tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor ve hemen alışabileceğiniz sade bir arayüz sunuyor. Böylece seçtiğiniz resmin altına hemen kırmızı bölgeyi ve yazmak istediklerinizi yazabiliyorsunuz. Seçeceğiniz resimleri hem galerinizden alabiliyor hem de yeni fotoğraflar çekerek bunları caps haline getirebiliyorsunuz.

Uygulama bir yandan da bir sosyal ağ gibi davranıyor ve başkalarını takip etmek, caps arşivine göz atmak yahut takipçiler kazanmak mümkün. Dolayısıyla capslerini sevdiğiniz kişileri uygulama ile takip ederek hazırladıkları tüm yeni capslere ulaşabilirsiniz.

Kullanımlarımız sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmadığımız uygulamanın kullanımı kolay olsa da arayüz olarak biraz demode olduğunu söyleyebilirim. iOS 7 ile birlikte gelen düz tasarım anlayışı ve sade yapı henüz uygulamaya uğramamış.

Hazırladığınız capsleri hemen diğer sosyal ağlarınızda paylaşma seçeneklerinizin olması ise arkadaşlarınıza bunları daha kolay yoldan gösterebilmek açısından işinize yarayacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında