Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
400 MB DOSYA BOYUTU

Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama yüksek kaliteli bir mobil rol yapma oyunudur

Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama eğer mobil cihazınız üzerinde yüksek kaliteli bir korsan oyunu oynamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir rol yapma oyunu olan bize bilgisayar veya oyun konsolu oyunlarını aratmayan bir oyun tecrübesi sunuyor. Oyunda Yedi Denizler'e korku salan meşhur korsan kaptanı Captain Sabertooth'un mürettebatında yer alan bir kahramanı yönetiyoruz. Oyun boyunca farklı hazineler peşinde koşuyoruz ve bu hazineler arasında en değerlisi olan Kralın İncisi'ni ele geçirmek için mücadele ediyoruz.

Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama'da hedefimizi gerçekleştirebilmek için gemimize atlayıp açık denizde yol almamız gerekiyor. Bu yolculuklarımızda diğer gemilerle savaşırken farklı adaları keşfedebiliyoruz. Oyunda keşfettiğimiz adalara ayak basarak kahramanımızla bu adalarda görevleri yapmakla uğraşabilmekteyiz. Bu bölümlerde kahramanımızı 3. şahıs bakış açısından kontrol ediyoruz. Oyun boyunca karşımıza deniz savaşlarının haricinde kılıç savaşları, zorlu bulmacalar ve çeşitli mini oyunlar da çıkıyor.

Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama'nın grafikleri mobil cihazlar üzerinde görebileceğiniz en başarılı grafikler arasında. Görsel bir şölen sunan oyun bu görsel başarıyı zengin bir içerikle birleştirmeyi başarmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Captain Sabertooth

    Captain Sabertooth mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korsan oyunudur
  • Prince of Persia The Shadow and the Flame

    Etkileyici 3 boyutlu grafikler, yeni kontrol sistemi, yıkıcı kombolar ile Prince of Persia aksiyon platform oyunu sizleri bekliyor.
  • Mortimer Beckett and the Book of Gold

    Dedektif olarak olayları çözeceğiz.
  • Jacob Jones and the Bigfoot Mystery

    Sıradışı bir macera oyunu arıyorsanız bu yıl mobil cihazlar için çıkacak en iyi oyunlardan biri olmaya aday olan Jacob Jones and the Bigfoot Mystery aradığınız şey.
  • Tap! Captain Star

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice

    Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

    Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.