Car Eats Car 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Ölümcül silahlarla donatılmış onlarca araç ile aksiyon dolu yarışlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda yarış oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Car Eats Car 2, farklı özellikler ve silahlarla donatılmış onlarca yarış arabasını kullanma fırsatı yakalayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Zorlu parkurları ve macera dolu bölümleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, size uygun aracı seçerek yarışa başlamak ve karşınıza çıkan diğer arabaları ezip geçmektir. Her arabanın farklı bombalama mekanizması ve ölümcül silahı bulunmaktadır. Çeşitli engeller ve tuzakların yer aldığı zorlu yarış pistlerinde hız rekorları kırarak rakiplerinizi geride bırakmalı ve artistik taklalar atarak ekstra puanlar toplamalısınız.

Oyunda testere, dikenli tokmak, balta, alev silahı, roket atar ve daha onlarca farklı saldırı sistemine sahip birçok yarış arabası bulunmaktadır. Ayrıca rampalar, kapanlar ve dönen bıçakların yer aldığı onlarca yarış alanı mevcuttur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Car Eats Car 2, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Car Eats Car 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
359.1 MB DOSYA BOYUTU

Ölümcül silahlarla donatılmış onlarca araç ile aksiyon dolu yarışlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri sayesinde farklı platformlarda oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren Car Eats Car 2, ölümcül silahlarla donatılmış birbirinden hızlı yarış arabalarını kullanarak macera dolu yarışlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve aksiyon müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, çeşitli engellerin ve rampaların yer aldığı zorlu parkurlarda rakiplerinize karşı yarışarak bitiş çizgisine en önce ulaşmak için mücadele etmektedir. Dilediğiniz aracı ve yarış pistini seçerek nefes kesen yarışlar yapabilir ve puan toplayarak yeni arabaların kilidini açabilirsiniz. Ayrıca araçlarınızı geliştirerek farklı özellikler ekleyebilir ve daha güçlü yarış arabalarına sahip olabilirsiniz.

Oyun içerisinde testereler, baltalar, roket atarlar, alev püskürten silahlar gibi güçlü saldırı mekanizmalarıyla donatılmış onlarca araba bulunmaktadır. Ayrıca türlü engellerin ve tuzakların yer aldığı birçok yarış pisti yer almaktadır.

Milyonlarca yarış tutkunu tarafından tercih edilen ve gün geçtikçe daha fazla oyuncunun ilgisini çeken Car Eats Car 2, yarış oyunları arasında farkını ve kalitesini hissettiren benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Car Eats Car

    Çeşitli özelliklere sahip savaşçı arabalarla aksiyon dolu yarışlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Jet Car Stunts

    Platform oyunu bizleri bekliyor.
  • Skiddy Car

    Eğlence dolu yarışlar bizleri bekliyor.
  • Concept Car Driving Simulator

    Mobil platformda aksiyon dolu yarışlar bizleri bekliyor.
  • Motor World Car Factory

    300 farklı araç modeli üretmeye çalışacağız.
  • RoverCraft Race Your Space Car

    Kendi tasarlayacağınız araba ile yarışacağınız benzersiz bir oyundur.