Car Mechanic Simulator 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
545 TOPLAM İNDİRME

Car Mechanic Simulator 2016, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz detaylı araba tamir oyunu.

Car Mechanic Simulator 2016, adından da tahmin edeceğiniz üzere araba parçalarıyla uğraştığımız simülasyon türünde bir mobil oyun. Biraz daha net söylemek gerekirse atölyemize gelen arabaları tamir ederek para kazandığımız, atölyemizi dilediğimizce genişletip yenileyebildiğimiz eğlenceli bir oyun ve ücretsiz.

Genellikle atölyemize gelen arabaları tamir ederek gün geçirdiğimiz oyunda arada sırada açık artırmalara katılarak kullanılmış arabaları yepyeni hale getiriyor, hasar görmüş araba parçalarını değiştiriyor gerekirse onarıyoruz. Tabii ki deneyim kazandıkça müşterilerimizin de artmasıyla hem atölyemizi büyütmemiz hem de alet edevatlarımızı yenilememiz gerekiyor.

Ödüllü özel görevler de içeren oyunda 7 araba, 2 farklı atölye ve 200 civarında çeşitli parça yer alıyor. Fazla parça sayısı detaylı oynanışı da beraberinde getiriyor. Tamir aşaması fazlasıyla ayrıntılı ve ne yazık ki Türkçe dil desteği sunulmadığından İngilizceniz yoksa keyif alamayacağınızın garantisini verebilirim.

Erkan Calp

Car Mechanic Simulator 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
952 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Car Mechanic Simulator 2016, araba tamir etme, araba yenileme işleriyle uğraştığınız bir Windows Phone oyunu.

Car Mechanic Simulator 2016, Windows Phone platformunda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi araba tamir etme oyunu. Gerek görsel kalitesi, gerekse de detaylı oynanışıyla platformdaki tüm simülasyon oyunlarını geride bırakan bir yapım.

Sadece Windows işletim sistemli telefonda oynanabilir olan diğer deyişle evrensel oyun olarak karşımıza çıkmayan Car Mechanic Simulator oyununda atölyemize gelen sorunlu arabaları müşterimizin istediği şekilde çıkarmakla vaktimizi geçiriyoruz. Araba sayısı çok fazla değil ancak yüzlerce parça bulunduğundan tamir işi tahmin edeceğiniz üzere fazlasıyla kolay olmuyor. Tamir aşaması çok kısa sürmemekle birlikte oldukça detaylı. Bu noktada oyunun kötü yanı karşımıza çıkıyor; Türkçe dil desteği ne yazık ki yok.

Arabaları tamir etmenin haricinde kullanılmış arabaları satın alarak yenilemeye çalıştığımız oyunda 2 farklı atölyede çalışmamızı sürdürüyor, atölyemizi kullandığımız ekipmanlarla birlikte yenileyebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Mechanic Simulator 2014

    Car Mechanic Simulator 2014 araba tamir etmeye çalıştığımız keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Limousine Car Mechanic 3D Sim

    Limousine Car Mechanic 3D Sim mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba tamir etme oyunudur
  • My First Summer Car APK

    My First Summer Car APK mobil oyuncular için geliştirilen bir araba restorasyon oyunudur.
  • Car Mechanic

    geleceğin araba tamircisi ol!
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Car For Sale Simulator 2023 APK

    Car For Sale Simulator 2023 APK çok yönlü özelliklere sahip bir araba takas simülasyonudur.
  • Car Saler Simulator Dealership APK

    Araba bayiliği oluşturmaktan drag yarışlarına kadar oyunculara sunan Car Saler Simulator Dealership APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Offroad Car Simulator

    Offroad Car Simulator, 9 farklı offroad aracıyla zorlu pistlerde mücadele verdiğiniz simülasyon tarzında bir oyun.