Car Simulator 3D 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
864 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Car Simulator 3D 2014 ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir araba kullanma oyunudur. Ufak tefek hataları olsa da keyif vermesini biliyor.

Car Simulator 3D 2014 adından da anlaşılacağı üzere araba simülasyonu oyunudur. Son dönemlerde büyük patlama yapan bu oyunlara her gün yeni bir tanesi ekleniyor. Ca Simulator 3D 2014’de bu akımın takipçilerinden biri. Fakat bugüne kadar karşılaştığımız örnekler içinde en iyilerinden bir tanesi diyebiliriz. Oyunda yayalar yok, trafik yok, araç içi kamera açısı yok. Bu oyun en iyilerden biriyse kötülerin halini siz düşünün. Durum o derece kötü.

Oyuna dair her şey mi kötü? Kesinlikle hayır. Öncelikle grafikler güzel ve detaylı tasarlanmış. Herhangi bir oyuncunun çıkıp da grafiklerden şikayet edeceğini sanmıyorum. Yolların ve binaların modellemeleri de oldukça güzel. Ekranda yer alan gaz, fren pedallarını kullanarak aracımızı hareket ettirebiliyoruz. Direksiyonu kullanarak aracımıza yön verebilir ve adeta „beni çek“ diye haykıran el frenini kullanarak drift gerçekleştirebiliriz.

Oyunda moto seslerini de es geçmemişler. Fakat bu tarz oyunlarda görüp de anlam veremediğim ESP detayı bu oyunda da var. Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım; bu oyunlarda hiç kimse „düzgünce aracımı süreceğim ve kurallara uyacağım“ mantığıyla araba kullanmıyor. Eğlenmek ve normalde yapamadıklarını yapmak için oynuyor. O halde ESP gibi yardımcı sistemlere gerek yok. Oyunseverler drift yapmak ve zihninin derinliklerinde yatan sürüş fantezilerini gerçekleştirmek istiyor.

Her şeye rağmen Car Simulator 3D 2014 iyi ve hoş bir oyun. Araba oyunlarından keyif alıyorsanız deneyebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Mechanic Simulator 2014

    Car Mechanic Simulator 2014 araba tamir etmeye çalıştığımız keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Car Van Bus Simulator 3D

    Car Van Bus Simulator 3D içerisinde farklı tipte araçlar barındıran eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Jeep Car Simulator 3D

    Jeep Car Simulator 3D, android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gerçekçi bir jip sürme oyunu.
  • Flying Muscle Car Simulator 3D

    Flying Muscle Car Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Car For Sale Simulator 2023 APK

    Car For Sale Simulator 2023 APK çok yönlü özelliklere sahip bir araba takas simülasyonudur.
  • Car Saler Simulator Dealership APK

    Araba bayiliği oluşturmaktan drag yarışlarına kadar oyunculara sunan Car Saler Simulator Dealership APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Speed Car Racing 3D New 2014

    Speed Car Racing 3D New 2014 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz hız odaklı bir araba kullanma oyunudur.