Car Van Bus Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,229 TOPLAM İNDİRME

Car Van Bus Simulator 3D içerisinde farklı tipte araçlar barındıran eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Car Van Bus Simulator 3D özellikle Şahin tutkunları için mutlaka denenmesi gereken alternatifler arasında yer alıyor. Android tablet ve akıllı telefonlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda farklı tipte araçları sürerek eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Oyunda sadece şahin marka otomobiller yok. Otobüs ve minibüs tipi araçlar da seçebileceğiniz alternatifler arasında yer alıyor. Bu araçlar arasında tek bir tuş vasıyasıyla hızlıca geçiş yapabilirsiniz. Buna ek olarak kamera açısı da ayarlayabileceğiniz öğeler arasında yer alıyor.

Oyunda geri bildirimi yüksek ve kolay kullanılabilir bir kontrol mekanizması kullanılmış. Ekranın sağ tarafında yer alan gaz ve fren pedallarını kullanarak aracımızı ahreket ettirebiliyor, soldaki direksiyon aracılığıyla da aracımızı yönlendirebiliyoruz.

Simülasyon oyunları kategorisinde daha iyi grafiklere sahip örneklere de rastlamıştık. Fakat Car Can Bus Simulator 3D de hiç fena durmuyor. Ufak birkaç geliştirme ve güncellemeyle oyun çok daha iyi olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Russian Bus Simulator 3D

    Russian Bus Simulator 3D gerçekçi bir otobüs simülasyonudur
  • Bus Driver 3D Simulator

    Bus Driver 3D Simulator Android işletim sistemine sahip cihazlar için ücretsiz olarak sunulan bir otobüs kullanma oyunudur.
  • Jeep Car Simulator 3D

    Jeep Car Simulator 3D, android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gerçekçi bir jip sürme oyunu.
  • Car Simulator 3D 2014

    Car Simulator 3D 2014 ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir araba kullanma oyunudur. Ufak tefek hataları olsa da keyif vermesini biliyor.
  • Bus Simulator 3D

    Android cihazlarınızda keyifle oynayabileceğiniz eğlenceli bir otobüs sürme simülasyonu. 3D olarak tasarlanmış oyunda gerçekçi bir fizik motoru görev yapıyor.
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.
  • Bus Simulator Indonesia APK

    Bus Simulator Indonesia APK, mobil kullanıcılar için geliştirilen bir otobüs simülasyon oyunudur.
  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.