Card Crawl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Card Crawl keyifli bir mobil kart oyunudur

Card Crawl keyifli bir oynanışa sahip olan bir moıbil kart oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kart oyunu olan Card Crawl'da fantastik bir macera bizi bekliyor. Oyunda derin zindanlara inerek maceraya atılan ve hazine peşinde koşan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız zindanın derinliklerine doğru ilerlerken karşısına korkunç canavarlar çıkıyor. Bu canavarlarla savaşarak adım adım ilerliyoruz ve hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz.

Card Crawl'da canavarlarla savaşmak için sahip olduğumuz kart destesini kullanıyoruz. Her savaşta özel yetenek kartlarını kullanabilmekteyiz. Savaşları kazandıkça altın topluyoruz ve bu altınla yeni kartlar satın alabiliyoruz. Yeni kartlar da bize yeni stratejiler uygulayabilme imkanı veriyor. Oyundaki savaşlar oldukça hızlı geçmekte. 2-3 dakika içerisinde bir canavarla savaşabiliyorsunuz. Bu da oyunu sırada beklerken veya yolculuk ederken ideal bir vakit öldürme seçeneği yapıyor.

Card Crawl güzel görünümlü grafiklere sahp. Bu grafikler kaliteli animasyonlarla birleştiriliyor. Eğer kart oyunları oynamayı seviyorsanız Card Crawl kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Card Crawl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
94.8 MB DOSYA BOYUTU

Card Crawl hızlı maçlar yapabileceğiniz bir kart oyunudur

Card Crawl sıra bekleme, kısa otobüs yolculukları gibi ölü zamanları eğlenceli bir şekilde değerlendirebilmeniz için ideal bir seçenek olan bir mobil kart savaşı oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir kart oyunu olan Card Crawl'da zindanların ve canavarların konu alındığı fantastik bir hikaye mevcut. Biz tehlikelerle dolu zindanlara dalan bir maceracı olarak gizli hazineleri bulamaya çalışıyoruz. Bu iş için karşımıza çıkan tehlikeli canavarlarla savaşmamız gerekiyor. Canavarlarla savaşmak için de özel kartlarımızı kullanıyoruz.

Card Crawl'da oyuna kendi kart destemizi oluşturarak başlıyoruz. Kartlarımızın her biri farklı istatistiklere ve yetneeklere sahip. Başlangıçta az kart seçeneğine sahip olsak da canavarları yendikçe altın kazanıyoruz ve bu altını yeni kartlar satın almak için kullanabiliyoruz. Yeni kartları kullanarak farklı stratejileri deneyebilirsiniz ve canavarlara karşı avantaj elde edebilirsiniz.

Card Crawl'daki animasyonlar oldukça başarılı. Oyunda bir karşılaşma 2-3 dakika civarında sürüyor; bu da oyundan sıkılmanızı engelliyor. Güzel görünen ve eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan Card Crawl kart oyunu sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Card Thief

    Card Thief, Android cihazlarda gizliliğe dayalı oynanan kart oyunu.
  • Card Wars Kingdom

    Card Wars Kingdom, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart savaşları oyunu.
  • Card Wars

    Card Wars, birbirinden farklı bölümlerde yapacağınız kart savaşlarını kazanmak için çabalayacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android kart oyunu.
  • Eternal Card Game

    Eternal Card Game mobil oyunu, Android tabanlı mobil cihazlardan sıkılmadan oynayabileceğiniz bir tür kart oyunudur.
  • Card Monsters

    Card Monsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Cobra Kai: Card Fighter

    Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Cobra Kai mobil oyun olarak karşımızda! Cobra Kai: Card Fighter, Android Google Play'de!
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Discovery Card Quest

    Evreni keşfetmeye hazır mısınız?