Card Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Üzerlerinde birbirinden farklı savaşçıların yer aldığı kartlar ile oynana stratejik bir kağıt oyunudur.

Mobil platformda kağıt oyunları arasında bulunan Card Heroes, stratejik kart savaşları ile keyifli anlar geçirebileceğiniz muazzam bir oyundur. Ayrıca özel olarak hazırlanan görüntü ve ses efektleri oldukça etkileyicidir. 

Birbirinden farklı özel güçlere sahip onlarca karakterin bulunduğu kartları kullanarak, düşmanlarınız ile savaşa hazır olun. Sihir ve büyüler yaparak düşmanı yok edebileceğiniz bu oyunda, doğru stratejiler ile zafere ulaşabilirsiniz. Savaştan galip gelmek için planınıza en uygun kartı seçmelisiniz. Ayrıca efsanevi arenada boy göstererek online savaşlara katılabilirsiniz. Gerçek oyuncular ile karşılaşacağınız bu arenada zorlu rakipler sizleri bekliyor.

Dünya çapında her hafta düzenlenen turnuvalar ile güçlü rakipler karşısında zafere ulaşarak ödüller kazanabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla klan kurabilir vediğer klanlara karşı savaşabilirsiniz. Doğru plan ve stratejiler kurarak kartlarınıza sürekli olarak yenilerini ekleyebilirsiniz. Sadece birkaç dakika süren kart savaşları sayesinde bıkmadan oynayabileceğiniz bu oyun ile keyifli dakikalar sizleri bekliyor.

Tamamen ücretsiz olarak sizlere sunulan ve yüz binlerce oyuncu tarafından severek oynanılan Card Heroes, Android ve İOS cihazlarda sorunsuz olarak çalışmaktadır. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Card Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Fantastik bir kart oyunu oynayacağız.

Kağıt oyunları kategorisinde yer alan Card Heroes, Android ve İOS cihazlara uyumlu olarak tasarlanmış eşsiz bir kart oyunudur. Ayrıca grafik tasarımı ve özel efektleri ile oldukça etkileyici bir yapımdır.

Birbirinden farklı özelliğe sahip karakterlerin bulunduğu kartları toplayarak, düşmanlarınıza meydan okumaya hazır mısınız? Büyü ve sihirler eşliğinde düşmana ezici darbeler vurarak zafere ulaşmak sizin elinizde. Stratejinize en uygun kartı seçin ve savaştan galip gelmek için yeteneklerinizi kullanın. Ayrıca yeni seviyelere ulaşmak için efsanevi arenada online düellolara katılarak, gerçek oyuncularla karşı karşıya gelin. 

Sadece 2-3 dakika süren kart savaşları ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda, online savaşlarda kendi stratejilerinizi geliştirerek kart koleksiyonunuzu daha da büyütebilirsiniz. Klan savaşları ile en iyi arkadaş gurubunu oluşturarak, diğer klanlarla mücadele edebilirsiniz. Ayrıca haftalık olarak düzenlenen küresel turnuvalara katılabilir ve doğru strateji kurarak çeşitli ödüller kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.
500 binden fazla kişi tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren Card Heroes, stratejik kart oyunları arasında oldukça dikkat çekmektedir. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MLB BUNT: Baseball Card Trader

    Beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Traitors Empire Card RPG

    Farklı özelliklere ve yeteneklere sahip yüzlerce savaşçı kartı ile aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Pit Crew Heroes

    Arabaları tamir edeceğiz.
  • Gladiator Heroes Clash

    Gladyatör savaşlarına katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rumble Heroes

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.