Card Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Card Monsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Card Monsters: 3 Minute Duels, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden farklı güçte kartlara sahip olan oyunda stratejik savaşlara dahil olabiliyorsunuz.

Keyifli bir kart oyunu olarak karşımıza çıkan Card Monsters: 3 Minute Duels, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz harika bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Basit bir mekaniğe sahip olan oyunda farklı kartları biriktirerek mücadelelere girişiyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele ettiğiniz oyunda rakiplerinizi 3 dakika içerisinde malup etmeniz gerekiyor. Zorlu ve yenilikçi bir oyun deneyimi sunan Card Monsters: 3 Minute Duels'i mutlaka denemelisiniz. 8 farklı canavar ve savaş ortamına sahip olan bu oyunu sakın kaçırmayın.

Oyunda başarılı olabilmek için dikkatli olmalı ve kart koleksiyonunuzu genişletmelisiniz. İyi düşünülmüş taktikler geliştirmeli ve güçlü olmalısınız. Ayrıca günlük ve haftalık olarak verilen hediyelerden de faydalanabiliyorsunuz. Card Monsters: 3 Minute Duels oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Card Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Card Monsters, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Card Monsters: 3 Minute Duels, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kart oyunudur. Keyifli bir oyun deneyimi sunan Card Monsters: 3 Minute Duels ile arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir kart oyunu olan Card Monsters: 3 Minute Duels, becerilerinizi ve yeteneklerinizi zorlayan harika bir oyundur. Birbirinden farklı kartlara sahip olan oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. Zorlu bir deneyim sunan oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Basit mekaniği ve oynanışıyla da bir hayli ilgi çeken Card Monsters: 3 Minute Duels mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Oyunda rakiplerinizi 3 dakika içerisinde malup etmeniz gerekiyor. 8 farklı canavar ve savaş ortamına sahip olan bu oyunu sakın kaçırmayın. Oyunda başarılı olabilmek için iyi düşünülmüş taktikler geliştirmelisiniz. Ayrıca günlük ve haftalık olarak verilen hediyelerden de faydalanabiliyorsunuz.

Card Monsters: 3 Minute Duels oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Card Crawl

    Card Crawl keyifli bir mobil kart oyunudur
  • Card Thief

    Card Thief, Android cihazlarda gizliliğe dayalı oynanan kart oyunu.
  • Card Wars Kingdom

    Card Wars Kingdom, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart savaşları oyunu.
  • Card Wars

    Card Wars, birbirinden farklı bölümlerde yapacağınız kart savaşlarını kazanmak için çabalayacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android kart oyunu.
  • Eternal Card Game

    Eternal Card Game mobil oyunu, Android tabanlı mobil cihazlardan sıkılmadan oynayabileceğiniz bir tür kart oyunudur.
  • Cobra Kai: Card Fighter

    Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Cobra Kai mobil oyun olarak karşımızda! Cobra Kai: Card Fighter, Android Google Play'de!
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Discovery Card Quest

    Evreni keşfetmeye hazır mısınız?