Care Bears Music Band

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), çocukların oynayabileceği ücretsiz Android oyunu.

Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), Android telefon ve tabletinizde oyun oynayan çocuğunuz, küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz ücretsiz bir oyun. Çizgi filmleri de olan sevimli ayıcıklarla birlikte müzik yaparken, konserlere çıkarken, banyo yaparken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Animasyonları, renkli görselleriyle küçük yaşta mobil oyuncuları kendisine çeken Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu oyununda çizgi filmde yer alan tüm sevimli, yumuşak ayılar (huysuz, uyumlu, paylaşımcı, neşeli ve günışığı) yer alıyor. Onlarla birlikte müzik yapıyorsunuz. Çalabildiğiniz birçok müzik aleti. Ayrıca DJ olma şansınız da var. Müzik çalışmalarını bitirdikten sonra performansınızı sergilemek üzere konserlere çıkıyorsunuz. Sevimli ayıcıkların kostümlerinden konser alanına tüm hazırlıkları siz yapıyorsunuz.

Erkan Calp

Care Bears Music Band

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
258 MB DOSYA BOYUTU

Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), çocuklar için ücretsiz, güvenli iPhone ve iPad oyunu.

Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), iPhone ve iPad’inize çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz ücretsiz, güvenli, reklamsız rengarenk görselli bir oyun. Çizgi filmleri de olan sevimli, yumuşacık ayıcıklarla birlikte müzik yapmanın eğlenceli olacağı fikrine katılıyorsanız hemen indirin.

Çocuk oyunu olduğundan animasyonların öne çıkarıldığı rengarenk görsellere ve kolay oynanışa sahip Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu oyunu. Oyunda çizgi filmde karşımıza çıkan tüm ayıcıklar var. Huysuz, uyumlu, paylaşımcı, neşeli ve günışığı… Sevimli ayıcıkların hepsi yerini alıyor. Onlarla beraber stüdyoya giriyor, müzik kaydınızı tamamlayıp konserlere hazırlanıyor, konser sonrası güzel bir banyo keyfi sürüyorsunuz. Müzik kaydetmeden konser alanının hazırlanmasına tüm işler sizde.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Care Bears Rainbow Playtime

    Care Bears Rainbow Playtime ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir ayıcık bakma oyunudur.
  • Rhythm and Bears

    Sevimli ayıcıkların konserine katılın.
  • Baby Panda Care

    Baby Panda Care, çocukların panda bakımı yaparken bir çok yeni şey öğrenmesini sağlayan yararlı ve eğlenceli bir Android oyunu.
  • Battle Bears Ultimate

    Battle Bears Ultimate ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil FPS oyunudur
  • Bears vs. Art

    Bears vs. Art mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Battle Bears Fortress

    Battle Bears Fortress, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve savunma türünde bir oyundur.
  • Candy Bears 2018

    Telefonumuzda şeker patlatacağız.
  • We Bare Bears: Match3 Repairs

    Kafadar Ayılarla görevlere katılın.