Care4Today

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Care4Today, düzenli ilaç kullanan hastalar için özel olarak geliştirilen ve ilaç saatlerini rahatlıkla takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir android uygulamasıdır.

Care4Today, özellikle şeker ve tansiyon gibi düzenli ilaç kullanımı gerektiren hastalığa sahip kişiler için geliştirilmiş olan bir sağlık menajeri uygulamasıdır.

Uygulamanın sahip olduğu kullanıcı dostu ve eğlenceli arayüzü sayesinde, rahatlıkla kullanabilirsiniz. UYgulamayı kullanmak için yapmanız gereken işlemler oldukça basit.

Düzenli olarak kullandığınız hapların isim, hastalık türü, kullanım aralığı ve resmi gibi içeriklerini uygulamaya kolayca ekleyerek, uygulamanın saati geldiğinde sizi görsel ve alarmlı olarak uyarmasını sağlayabilirsiniz.

Yaşlı veya unutkan hastaların oldukça işine yarayabilecek olan Care4Today uygulamasını, kendiniz dışında diğer aile bireyleriniz içinde kullanarak onlarında haplarını düzenli alıp almadığını kontrol edebiliyorsunuz. Örneğin anneninizin sürekli ilaç almasını gerektiren bir hastalığı var ise bunu uygulamaya ekleyerek, annenizin ilacını almadığı zamanlarda Android cihazınıza bildirim gelecektir. Sizde gerekli aramayı yaparak annenizin ilacını almasını sağlayabilirsiniz.

Sağlığın en önemli unsur olduğu yaşamlarımızda, hastalar için büyük önem taşıyan Care4Today, ilaç kullanımı gibi sıkıcı bir işi keyifli hale getiren bir uygulamadır. Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamaya kesinlikle bir göz atmanızı öneririm.

Ayrıca uygulama hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Care4Today

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
19.7 MB DOSYA BOYUTU

Care4Today, düzenli ilaç kullananların oldukça işine yarayabilecek bir hatırlatıcı sağlık menajeri uygulamasıdır.

Care4Today, sade bir hatırlatma uygulamasından farklı olarak, iOS cihaz sahibi kişilerin içeceği hapların günlük kontrolünü yaparak unuttuklarında onları uyaran oldukça faydalı bir uygulamadır.

Özellikle düzenli ve günlük olarak hap kullananların işine yarayacak olan uygulama sayesinde tansiyon, şeker ve diğer hastalıklara sahip olanlara büyük kolaylık sağlıyor.

Sürekli içtiğiniz hapların uygulamaya girişini yaparak, hangi hastalığınız için içtiğinizi, etkilerini, saatlerini, içtiğiniz aralığı ve hatta resmini ekleyebiliyorsunuz. Hap içmeyi keyifli bir hale getiren uygulama sayesinde hiçbir zaman ilaçlarınızı almayı unutmazsınız.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinden ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz Care4Today, sadece kendi kontrolünüzü sağlamakla yetinmiyor. Aile bireylerinizinde hap kontrolü yapabildiğiniz uygulamada, annenizin, babanızın veya diğer aile bireylerinizin ilaçlarını almaması durumunda sizi uyararak, onlara hatırlatmanızı sağlıyor.

Renkli bir görünüm ve modern arayüzü sayesinde oldukça rahatlıkla kullanabileceğiniz Care4Today uygulamasını kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Uygulama hakkında daha fazla fikir sahibi olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.