Careem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Careem: Taksi çağırma uygulaması

Careem Taksi Çağırma Uygulaması, taksiye ihtiyaç duyduğunuzda yardımınıza koşan mobil uygulamalardan biri. Özellikle soğuk ve yağmurlu havalarda taksi beklemenin zorluğunu yaşamak yerine Android telefonunuzu açıp özel taksinizi çağırıyorsunuz. Telefonunuzun GPS’inin açık olması yeterli. Şoför, bulunduğunuz adrese geliyor ve güvenli, rahat, ekonomik yolculuğunuz başlıyor.

Taksi durağı arama, yoldan bir taksi geçmesini bekleme derdine son veren mobil uygulamalardan birisi de Careem. Careem ile taksinin bulunduğunuz adrese ne kadar sürede geleceğinden gideceğiniz yer için ne kadar taksi ücreti vereceğinize her şeyi biliyorsunuz. Hem yolculuktan önce hem de yolculuk esnasında taksinin hareketini anlık olarak izleyebiliyorsunuz. Sıklıkla gittiğiniz yerleri favorilerinize alma şansına da sahipsiniz. Unutmadan, şoföre puanlama yapabiliyorsunuz. Çağırmadan önce şoförün tüm bilgileri harita altında görünüyor. Ödeme yöntemi olarak kredi kartınızı kullanabildiğiniz gibi kuponlarınızı kullanarak yolculuğunuzu bedavaya getirebiliyorsunuz. Yolculuğunuza ilişkin sorunları iletebildiğiniz 7/24 müşteri destek hattı da var.

 

Erkan Calp

Careem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
147.7 MB DOSYA BOYUTU

Careem: En çok indirilen taksi çağırma uygulamaları arasında

Careem, kötü hava şartlarında taksi bekleme derdine son veren seyahat uygulamalarından biri. Taksi durağı aramayla uğraşmadan, nerede olursanız olun taksiyi ayağınıza çağırıyorsunuz. Taksinin tahmini geliş süresinden şoför ve araç bilgilerine yolculuğunuz sonunda vereceğiniz ücrete kadar her şeyi görebiliyorsunuz.

Careem, özel taksiye ihtiyaç duyduğunuzda yardımınıza koşan bir uygulama. Uygulamayı iPhone’unuza ücretsiz indiriyorsunuz, hesabınızı oluşturuyorsunuz ve tek dokunuşla taksinizi çağırıyorsunuz. Telefonunuzun GPS’i açık olduğundan taksi çağırma tuşuna (Hadi) dokunduğunuzda adres bilgileriniz şoföre otomatik olarak gönderiliyor. Gelen şoförün ve aracın tüm bilgileri haritanın altında gösteriliyor. Yolculuk öncesinde ve anında aracın hareketini anlık olarak izleyebiliyorsunuz. Ödemeyi kredi kartınızla yapıyorsunuz. Kuponlarınızı kullanarak yolculuğunuzu bedavaya getirme şansınız da var. Şikayet ve önerilerinizi de 7/24 ulaşabildiğiniz müşteri destek hattına iletiyorsunuz.

Careem Özellikleri:

  • Taksinizi saniyeler içinde güvenle çağırın.
  • Rezervasyonunuzu yapın, yolculuğunuzu önceden planlayın.
  • Tahmini ücreti önceden görün.
  • Kredi kartınızla kolayca ödeyin.
  • Sıklıkla gittiğiniz yerleri kaydedin.
  • Yolculuklarınızı puanlayın, görüşlerinizi bildirin.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Taksi 7x24

    Turkcell ve Tetaş Elektronik'ten dijital taksi uygulaması
  • iTaksi

    iTaksi ile ulaşım kolay ve güvenli!
  • S.Ride

    S.Ride, taksi çağırma uygulaması olarak kullanılır.
  • EnTaksi

    İzmir'de yaşıyorsanız ENTaksi uygulaması ile tek tuşla taksi çağırabilirsiniz.
  • Taksist

    Taksist, sadece İstanbul'da hizmet veren taksi çağırma uygulaması.
  • BiTaksi

    BiTaksi, taksiye binmek istediğinizde taksi çağırmak için en kolay yöntemlerden bir tanesi olan Android taksi çağırma uygulaması.
  • Olev

    Olev, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir araba çağırma uygulaması olarak dikkat çekiyor.
  • BlaBlaLines

    BlaBlaLines, BlaBlaCar'ın sürekli kısa mesafeli yolculuk eden kişiler için hazırladığı araç çağırma uygulaması.