Carkifelek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,218 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Çarkıfelek, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir kelime tahmin etme oyunu.

Bir zamanlar en arasında en popüler televüzyon programları arasında yer alan Çarkıfelek artık Android cihazlarınızda! Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen Çarkıfelek'i hem tablet hem de akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabiliyoruz.

Oyunda atasözleri, kamyon arkası yazıları, şarkı sözleri ve sinema dünyasından farklı sorularla karşı karşıya geliyoruz. Bunları bulmak yarışmanın asıl amacını oluşturuyor. Elbette bunu gerçekleştirmek hiç de kolay olmuyor çünkü tahmin etmemiz için verilen ipuçları bazen yetersiz olabiliyor. Neyse ki bu gibi durumlarda fazladan harf satın alabiliyoruz. Sorunun cevabı kafamızda oluşmaya başladığında ise tahmin et butonuna basarak tahminimizi yapıyoruz.

Çarkıfelek'te yer alan grafikler yeterli olsa da biraz daha iyi olabilirdi. Fakat birçok kullanıcının bunu sorun edeceğini düşünmüyorum. Genel olarak Çarkıfelek başarılı bir oyun. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Çarkıfelek tam size göre.

Emircan Erdoğan

Carkifelek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,248 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Çarkıfelek oyunu ile bir zamanların en çok izlenen yarışması Windows Phone cihazlara taşınıyor.

Çarkıfelek, Windows Phone telefonunuzda tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir kelime oyunu ve boş zamanlarda kafa yormadan oynanabilecek en iyi oyunlarınız arasına katmanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım.

Çoğumuzun Mehmet Ali Erbil ile birlikte tanıdığı, bir dönemin en çok izlenen yarışma programı çarkıfeleği mobil cihazlara taşıyan en iyi yapım olduğunu düşündüğüm Çarkıfelek, tamamen Türkçe (Yabancı örnekleri de var.) olarak geliyor ve oynarken kesinlikle eğlendiriyor. Kelime bulma oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle indirmeniz gerektiğini söyleyebilirim.

Sadece Windows Phone platformunda karşımıza çıkan çarkıfelek oyununda sadece atasözlerini bulmaya çalışmıyorsunuz. Atasözlerinin yanında film, spor, ülke, yiyecek gibi kategoriler de yer almakta. Oynanış ise yarışmadakinden farklılık göstermiyor. Yine çarkı çevirdikten sonra harf tahmininde bulunuyor ve doğru tahminde bulunduğunuzda oyunu tamamlamış oluyorsunuz. Tabii ki aynı harfi söylemenizi engellemek amacıyla açılan harfleri ve kaçar defa açıldıkları görebiliyorsunuz.

Çarkıfelek oyununda klasik bildiğimiz şekilde ilerleyen oyun modunun yanında zamana karşı ve iki oyuncu seçenekleri bulunmakta. O anda yanınızda olan çarkıfelek oynamaya hevesli bir arkadaşınız varsa onu da oyuna kolaylıkla dahil edebiliyor ve birlikte yarışmanın keyfini sürebiliyorsunuz. Diğer oyun modu da zamana karşı yarışmayı gerektiriyor ve bence klasik oyundan daha keyifli.

Puan kazanmanın dışında gerçek yarışmadaki gibi iflas gelme ve alt üst olma durumunu da sunan oyunda zorluk seviyesinin çok iyi ayarlandığını belirtmem gerek. Hangi kategoriyi seçerseniz seçin istenen kelimeyi anında bulamıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çarkıfelek Kelime Yarışması

    Çarkıfelek Kelime Yarışması, bir dönemin vazgeçilmez televizyon yarışması olan çarkıfelek'in başarılı bir versiyonu.
  • Çarkıfelek

    Çarkıfelek klasik bir bulmaca oyunudur
  • Çarkıfelek Online

    Çarkıfelek Online ya da Happy Wheel, Türk televizyon tarihinin değişmez programlarından bir tanesini, Android telefon ve tabletlerinize taşıyor.
  • Millionaires Wheel

    Millionaires Wheel, televizyonda yıllardır yayınlanan Çarkıfelek programının Android uygulaması.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!