Carpet Kitty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Carpet Kitty, kedilerle halıları test ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.

Carpet Kitty, birbirinden sevimli kedilerin yer aldığı beceri oyunu olarak karşımızz çıkıyor. Android sistemli hem telefon hem de tablette tek elle rahatlıkla oynanabilecek bir oyun; dolayısıyla da yolda giderken, bekleme anında zaman geçirmek için birebir oyunlar arasında.

Göze hoş gelen görseller sunan oyunda bir halı fabrikasına giriyoruz. Amacımız kedi olarak halıların sağlamlığını ölçmek. Halılara çırmık atarak ne kadar sağlam yapıda yapıldıklarını test ediyoruz. Halıdan halıya atlayarak fabrikada satışa sunulacak tüm halıları kendimizce teste tabi tutuyoruz.

Farklı türde kedilerin yer aldığı oyunda halı üzerinde kaymak için aşağı kaydırma, sonraki halıya geçmek, atlamak için de sağa kaydırma yapıyoruz. Lakin halıların boylarına dikkat etmemiz, bitiş noktalarına gelmeden atlamamız gerekiyor. Oyun esnasında kazandığımız altınları kedilerimizin görünümü değiştirmek için kullanıyoruz.

Erkan Calp

Carpet Kitty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Carpet Kitty, sevimli kedilerle halıları kalite testine tabi tuttuğunuz eğlenceli bir mobil oyun.

Carpet Kitty, kedileri seviyorsanız başından zor kalkacağınızı düşündüğüm bir mobil oyun. Birbirinden sevimli kediciklerle halı fabrikasına girip halıları kalite testine tabi tuttuğumuz oyun her yaştan kişinin rahatlıkla oynayabileceği şekilde hazırlanmış.

Kedicikleri seven küçük büyük herkesin severek oynayacağı mobil oyunlardan birisi olduğunu düşündüğüm Carpet Kitty, iOS sistemli iPhone ve iPad’de ücretsiz olarak oynanabiliyor ve ne satın alım gerektiriyor ne de rahatsız edici reklamlar içeriyor. Mobilde oyun oynamaya meraklı çocuğunuz veya küçük kardeşiniz varsa onun için indirip gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz.

Oyunda patilerimizi halılara geçirerek üzerinde kayıyor ve halıların ne kadar dayanıklı olduklarını test ediyoruz. Halı üzerinde kaymak için aşağı kaydırma, diğer halıya geçmek için de sağa kaydırma yapıyoruz lakin halılar farklı boylarda olduklarından halılar arasında geçiş yaparken, atlarken dikkat etmemiz gerekiyor.

Oyun esnasında kazandığımız altınları kedilerimize aksesuar almak, farklı kediler seçmek için kullanabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Leo's Red Carpet Rampage

    Leo's Red Carpet Rampage ilginç ve keyifli bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Kitty City

    Kitty City, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Kitty in the Box 2

    Kitty in the Box 2, Android telefonda keyifle oynayacağınız kedi oyunu.
  • Kitty Snatch

    Kitty Snatch, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Kitty Coloring Book

    Kitty Coloring Book uygulamasında çocuklarınızın keyifle ilgileneceği boyama çalışmalarına ulaşabilirsiniz.
  • Kitty Cute Cats

    Keyifli bir kedi besleme oyunu
  • Kitty Play

    Android cihazınızda dilediğiniz gibi kişiselleştirme yapabilmenizi sağlayan ve ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz işlevsel bir uygulama.
  • Hello Kitty Friends

    Kedicikleri yok etmeye çalışacağız.