Cars: Fast as Lightning

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
13,121 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Cars: Fast as Lightning, popüler animasyon filmi Arabalar'dan uyarlanan her yönüyle başarılı bir yarış oyunudur.

Disney ve Pixar’ın popüler animasyon filminden uyarlanan Cars Fast as Lightning (Arabalar: Şimşek Hızı) adlı oyunda Şimşek McQueen ve filmin diğer popüler karakterleri ile yarış macerasına atılıyoruz. Eğlenceli oynanış ile birlikte oyuncuları sürükleyici bir atmosfere götüren yapım, kaliteli grafiklere de ev sahipliği yapıyor. Farklı araç modelleri ile beğenileri de toplayan oyun, popüler karakterleride oyuncuların karşısına çıkarıyor.

Cars Fast as Lightning Özellikleri

  • Kaliteli grafikler,
  • Eğlenceli oynanış,
  • Farklı araç modelleri,
  • Ses efektleri,
  • Çarpıcı animasyonlar,
  • Sürükleyici oynanış,
  • Harika 3D grafikler,

Windows 8.1 tablet veya bilgisayarınızda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz keyifli bir yarış oyunu olan Arabalar: Şimşek Hızı, filmden esinlenerek yapılmış ve hem karakter hem de çevrenin oldukça başarılı bir şekilde aktarıldığını söyleyebiliriz. Filmin de öne çıkan karakterleri olan Şimşek McQueen ve Mater’ın Radyatör Kasabası’nda düzenledikleri yarış şenliğinde bulunduğumuz oyunda yükseltilebilir ve kişiselleştirilebilir 20 farklı Arabalar karakteri bulunuyor. Rampalardan uçtuğumuz, çeşitli engellerle dolu pistlerde nitro ve diğer hızlandırıcılarla donatılan arabalarla akrobatik hareketlere imza atabiliyoruz.

Harika 3 boyutlu grafiklerin yanında yüksek kalitede seslendirme ve ara sahne animasyonları ile de dikkat geçen oyunda kendi yarış pistimizi de oluşturabiliyoruz. Luigi’nin Lastik Evi ve Filmor’un Lezzet Evi dahil 30 interaktif binayla kasabımızı süsleyebiliyoruz.

Arabalar: Şimşek Hızı, 104MB boyutunda ve ücretsiz olarak oynanabilen eğlenceli bir yarış oyunu. Animasyon filmini izlediyseniz oyununa da bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Cars: Fast as Lightning İndir

Windows, Android, iOS ve WindowsPhone üzerinde oynanabilen Cars: Fast as Lightning İngilizce dil desteği ile oynanıyor. Eğlenceli ve sürükleyici yapısı ile milyonlara ulaşan yapım, başarılı bir yarış dünyasını gözler önüne seriyor. Animasyon filminden esinlenilerek karşımıza çıkan oyun, her yönüyle görsel bir şölen sunuyor. Hem bilgisayar hem de mobil oyuncuları yarış dünyasına götüren yapım, eğlence yüklü bir oynanışa ev sahipliği yapıyor. Dileyen oyuncular Cars: Fast as Lightning'i indirip hemen oynamaya başlayabiliyorlar.

 

Erkan Calp

Cars: Fast as Lightning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
23,708 TOPLAM İNDİRME

Cars Fast as Lightning APK ile radrasyon kasabasını yeniden inşa edecek ve dilediğimiz gibi düzenleyebileceğiz.

Hem filmi hem de çeşitli oyunları ile yakından tanınan Arabalar: Şimşek Hızı şimdi de mobil platformu kasıp kavuruyor. Önce bilgisayar platformunda yayınlanan ve son olarak da hem Android hem de iOS platformunda lansmana çıkan Cars Fast as Lightning APK günümüzde milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Oyunculara baş döndürücü yarışlar sunan yapımda oldukça zengin bir içerik yapısı yer alıyor. Arabalar filminin resmi oyunu olarak yayınlanan yapım, HD grafik açıları ile oynanıyor. Cars Fast as Lightning APK ile oyuncular Şimşek McQueen ve Mater'in düzenlediği yarışlara konuk olacak, birbirinden farklı rakiplere karşı yarışarak bitiş çizgisini geçmeye çalışacaklar. Çılgın akrobatik hareketler ile oyunculara hem eğlenceli hem de rekabet dolu bir ortam sunan yarış oyunu, birbirinden farklı araçlara da ev sahipliği yapıyor. 

Cars Fast as Lightning APK Özellikleri

  • Farklı yarış ortamı,
  • Rekabet ve eğlence yüklü oynanış,
  • Çılgın akrobatik hareketler,
  • Şehir kurma ve düzenleme,
  • Etkileyici ses efektleri,
  • 2D grafik açıları,

Oyunculara yarışların yanı sıra hayallerindeki şehri de kurma fırsatı veren Cars Fast as Lightning APK milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Etkileyici ses efektleri ile hem yarışları hem de oyunun içeriğini epey zenginleştiren geliştirici ekip, oyunculara baş döndürücü yarışlar sunuyor. 2D grafik açıları ile oynanabilen yapımda oyuncular araçları ile kalyonlardan atlayabilir, rampalardan uçabilir ve hava da araçları ile akrobatik hareketler yapabilirler. Heyecan dolu bir oynanışa sahip olan yarış oyunu, birbirinden farklı araç modelleri ile oyunculara eğlenceli bir dünya sunuyor. Oyuncular yarışlar sırasında nitro gibi farklı özellikleri de deneyimlemeyebilecekler.

Cars Fast as Lightning APK İndir

Hem mobil hem de bilgisayar platformunda geniş bir kitle tarafından oynanan Cars Fast as Lightning APK fantastik içerikleri ile oyuncuları çevresinde toplamaya devam ediyor. McQueen'in hikayesine farklı bir pencereden bakan yapım, filmden çeşitli izleri de oyuncuların karşısına çıkarıyor. Oyunu hemen indirip bu eğlenceli dünyayı keşfedebilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Can Erdil Şentürk

Cars: Fast as Lightning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,460 TOPLAM İNDİRME

Cars: Fast as Lightning farklı oyun türlerini eğlenceli bir şekilde birleştiren bir mobil yarış oyunudur

Cars: Fast as Lightning eğer Disney-Pixar'ın Arabalar adlı animasyon filmlerini seviyorsanız kaçırmamanız gereken eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Arabalar: Şimşek Hızı'nda bir yarış oyunundan çok daha fazlasını bulacaksınız. Oyunda Radyatör Kasabası'nı kendi elimizle inşa ederek Şimşek McQueen ve Mater tarafından düzenlenen yarış şenliğine konuk oluyoruz. Radyatör Kasabası'na etkileşime girebileceğimiz binaları inşa ettikten sonra yarışlara katılıyoruz ve yeteneklerimizi konuşturabiliyoruz.

Cars: Fast as Lightning'de yer alan yarışlar bolca aksiyon içeriyor. Bu yarışlarda nitromuzu kullanarak rampalardan uçabiliyoruz ve havada taklalar atabiliyoruz. Rakiplerimizle yarışırken bir yandan yolumuz üzerindeki engellere de dikkat etmemiz gerekiyor. Cars: Fast as Lightning'de dilerseniz kendi yarış pistlerinizi de yaratabilirsiniz. Oyun içinde yer alan harita editörü sayesinde yarış pistleri kolay bir şekilde tasarlanabilmekte. 

Cars: Fast as Lightning görsel olarak oldukça tatmin edici bir mobil oyun. Oyundaki araba ve çevre modellemeleri yüksek kaliteye sahip. Cars: Fast as Lightning'de Arabalar filmlerinden tanıyabileceğiniz favori kahramanlarınız ile yarışabilmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Cars: Fast as Lightning

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,290 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

Cars: Fast as Lightning, Disney ve Pixar'ın Arabalar filminden uyarlanmış, etkileyici grafik ve animasyonlara sahip bir yarış oyunudur.

Cars: Fast as Lightning Türkçe adıyla Arabalar: Şimşek Hızı, popüler mobil oyunların arkasındaki isim Gameloft tarafından geliştirilmiş, ücretsiz olarak oynanabilen yepyeni araba yarışı oyunudur. Disney ve Pixar’ın gişe rekorları kıran animasyon türünde filminde sahneye çıkan arabaları kontrol etme fırsatı sunan oyun, Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli tüm telefon ve tabletlerde akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

Harika 3 boyutlu grafiklere yüksek kalitede seslendirme ve ara sahne animasyonlarının eşlik ettiği oyunda filmden tanıdığımız iki ana karakter olan Şimşek McQueen ve Mater bizleri Radyatör Kasabası’nda düzenledikleri yarış şenliğine davet ediliyoruz. Efsanevi Şimşek McQueen’den çoşkulu Francesco Bernoulli’ye kadar toplamda 20 Arabalar karakteri arasından dilediğimiz seçip yarışlara katılıyoruz. Tamamen kişiselleştirilebilir ve boyalarla süslenebilir bu arabalarla nitromuzu da kullanarak çok tehlikeli akrobasiler yapabiliyoruz.

Kontrollerin basit tutulduğu ancak ustalaşma gerektiren oyunda sadece yarışlara katılmıyoruz. Kendi Radyatör Kasabamızı da oluşturabiliyor, 30 interaktif binayla donatabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Project CARS 3

    Project CARS 3 Steam'de! İnceleme puanı yüksek araba yarışı oyunu Project CARS 3'de heyecan dolu gerçek bir yarış deneyimi sizi bekliyor.
  • Bombastic Cars

    Bombastic Cars araçlarınızla savaşabileceğiniz bir yarış oyunu
  • Project Cars 2

    Project Cars 2 yüksek gerçekçilik sunan bir yarış oyunudur
  • Project CARS - Pagani Edition

    Project CARS - Pagani Edition ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Cars with Guns: It's About Time

    Cars with Guns: It's About Time araçlarınızla savaşabildiğiniz bir yarış oyunu
  • 2 Cars

    2 Cars, Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip keyifle oynayabileceğiniz bir refleks oyunu.
  • Toca Cars

    Toca Cars, Windows tablet ve bilgisayarınıza indirip çocuğunuza - küçük kardeşinize sunabileceğiniz en iyi yarış oyunu.
  • Mini-cars Racing

    TAMindir tavsiye yaz oyunlarından harika bir oyun daha.İş başında bunalanlar veya canı sıkılıp oyalanmak isteyenler işte size hız ve eğlence dolu bir yarış oyunu.