CarX Rally

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
308 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.

CarX Rally, popüler drift yarış oyunlarının geliştiricisi CarX Technologies’e ait ralli yarış oyunu. Yarış oyunlarında uzman bağımsız oyun stüdyosu tarafından ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan CarX Rally, yüksek kalitede detaylı grafikleri, gerçeğe yakın rally yarış keyfini yaşatan fizik motoru, farklı araç tipleri ve oyun modlarıyla dikkat çekiyor. Rally tutkunları için yepyeni araba yarışı oyunu CarX Rally, Google Play’de! Gerçek ralli şampiyonası deneyimi için hemen yukarıdaki CarX Rally İndir butonuna dokunarak oyunu Android telefonunuza indirin.

CarX Rally İndir

CarX Rally, ücretsiz oynanabilir olmasıyla APK’ya ihtiyaç duymadan Android telefonunuza yükleyip oynayabileceğiniz bir ralli yarış oyunu. CarX Drift Racing serisi ve CarX Highway Racing oyununun yapımcısına ait; dolayısıyla mobil cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi rally yarış oyunlarından biri.

Kariyer, çok oyunculu (multiplayer) ve serbest sürüş modları sunan yarış oyunu, farklı zorluk seçenekleriyle (acemi, amatör, uzman, profesyonel ve dünya) her seviyede sürücüyü kendisine çekiyor. Yine de oyunun başlangıcında kısa bir öğrenim sürecinden geçiyorsunuz. Sonrasında ister lig mücadelesine girin, ister dünyanın dört bir yanından yarış tutkunlarıyla kapışın, isterseniz de serbest sürüş modunda kendinizi geliştirin. Ralli arabalarından güçlü arabalara kadar birçok araç seçeneği sunuluyor. Arabada yapacağınız değişiklikler yarışta performansınızı doğrudan etkiliyor.

  • İlk kez Gerçek Ralli Şampiyonası!
  • Gerçekçi Fizik: Nasıl sürülür - siz karar verin.
  • Ralli Şampiyonaları: Farklı spor arabalar için 35 turnuva. Meydan okuma bekliyor.
  • Büyük Otopark: Rally arabalarından güçlü arabalara kadar çeşitli araçlar
  • Araç İyileştirmeleri: Parametreler aracın davranışını etkiler.

 

Erkan Calp

CarX Rally

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
467.7 MB DOSYA BOYUTU

CarX Rally App Store'da! Mobil drift yarış oyunlarının ustası yeni oyunlarında ralli yarış tutkunlarını bir araya topluyor.

CarX Rally, iPhone / iPad cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu. CarX Drift Racing ve CarX Drift Racing 2, CarX Highway Racing gibi mobilde en çok oynanan drift yarış oyunlarının geliştiricisine ait olan CarX Rally, gerçek ralli şampiyonlarını bir araya getiriyor. Ralli arabalarından kaslı arabalara özelleştirilebilir birçok aracı barındıran rally yarış oyunu, yüksek kalitede grafiklere sahip ve gerçeğe yakın rally yarış deneyimi sunuyor. CarX Rally App Store’da!

CarX Rally İndir iOS

10 milyonun üzerinde indirme ile mobilde en çok indirilip oynanan drift yarışı oyunlarının yapımcısının yeni oyunu ralli tutkunlarına hitap ediyor. Ultra ayarlarda etkileyici grafikler sunan yarış oyunu farklı zorluk seçenekleri sunmasıyla da her seviyede sürücüyü kendine çekiyor. İster ralli yarış oyunu hiç oynamamış acemi bir sürücü olun ister ralli yarışlarına yeni başlamış biri olun isterseniz de dünya genelinde oyuncularla kapışacak düzeyde olun, CarX Rally’i oynarken keyif alacaksınız.

Klasik ralli araçlarından sağlam arabalara farklı araçlar test edilmeyi bekliyor. Öğrenme aşamasında olanlara tavsiye edeceğim Serbest sürüş, mücadeleyi sevenlere önereceğim Lig, diğer oyuncularla online yarışmayı sevenlere Çok Oyunculu, oynanabilir modlar arasında. Arabanızı özelleştirme şansına sahipsiniz ancak unutmayın; araç üzerinde yaptığınız değişiklikler performansını önemli ölçüde etkiliyor.

  • Gerçekçi fizikler
  • Rally şampiyonaları
  • Farklı arabalar
  • Araba geliştirmeleri

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rally Legends

    En iyi ralli yarışçısı olmak için mücadele edin.
  • Rally Fury APK

    Rally Fury Aşırı Ralli Araba Yarışı APK, ralli tutkunlarına tavsiyemizdir. Ücretsiz oynanan oyun, internetsiz ve online yarış seçeneği sunuyor.
  • Rush Rally

    Rush Rally, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir ralli oyunu.
  • Rush Rally 2

    Rush Rally 2, Android platformundaki en iyi ralli oyunları arasında gösteriliyor.
  • Pocket Rally Lite

    Pocket Rally, telefon ve tabletlerde kontrolcü ile de oynanabilen kaliteli bir ralli yarış oyunudur.