Casper for Snapchat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
510 TOPLAM İNDİRME

Snapchat'teki hikayeleri kimseye fark ettirmeden kolayca indirebilirsiniz.

Casper for Snapchat uygulaması sayesinde Snapchat’teki arkadaşlarınızın paylaştığı fotoğraf ve videoları onların haberi olmadan indirebilirsiniz.

Son zamanların popüler mesajlaşma uygulaması Snapchat, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bir sosyal medya platformu. Hikayenizde ya da arkadaşlarınızla belirli bir süreliğine fotoğraf ve videolar paylaşabildiğiniz platformda, belirlediğiniz süre bittikten sonra fotoğraf ve videolarınız otomatik olarak siliniyor. Snapchat’te paylaşılan fotoğrafları ekran görüntüsü aldığınızda karşı tarafa bildirim gitmesi durumunu ne yazık ki önleyemiyorsunuz. Böyle olunca alternatif uygulamalardan çözüm aramak durumunda kalıyoruz.

Casper for Snapchat uygulaması ile Snapchat’teki arkadaşlarınızın fotoğraf ve videolarını onlara fark ettirmeden telefonunuza indirebiliyorsunuz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra Snapchat hesabınzıla giriş yapın ve ardından Google hesabınızla giriş yapın. Bu adımdan sonra soldaki menüden Stories yani Hikayeler sekmesine geçtiğinizde arkadaşlarınızın gönderdiği snap’leri görebilirsiniz. Snap izleme ekranına geçerek indir butonu vasıtasıyla indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Siz de Snapchat’teki fotoğraf ve videoları indirmek istiyorsanız Casper for Snapchat uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • GhostCodes

    Snapchat'te ilgi alanlarınıza uygun profilleri GhostCodes uygulaması ile kolaylıkla bulabilirsiniz.
  • Snoopix

    Snoopix, Snapchat için kolay, hızlı fotoğraf ve video yükleme, görüntüleme uygulaması.
  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Takipçi Kazan for Instagram

    Takipçi Kazan for Instagram, popüler sosyal medya platformu Instagram'da hem takipçi hem de beğeni sayısı arttırmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • makromusic for Spotify

    makromusic for Spotify, müzik zevkinizin uyuştuğu kişilerle eşleşip, sohbet etmenize olanak tanıyor.
  • Top Nine for Instagram

    Instagram profillerinin en popüler paylaşımlarına bakın.
  • Plume for Twitter

    En popüler sosyal medya araçlarından olan Twitter ile kullanabileceğiniz, birçok yararlı işleve sahip bir uygulama.