Castle Creeps Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı

Castle Creeps Battle, strateji ve kule savunma, çarpışma, toplanabilir kart oyunlarını harmanlayan kaliteli bir mobil oyun. Harika zamanlama, etkili strateji ve saldırıcı gücü gerektiren harika bir PvP kule savunma strateji oyunu. Outplay’in imzasını taşıyan yapım, grafikleriyle de kalitesini ortaya koyuyor.

Yaratıklar ve kahramanlarla dolu fantastik dünyada geçen mükemmel ötesi grafikler ve animasyonlarla süslenmiş online kule savunma oyunu Castle Creeps Battle’da dünyanın dört bir yanından oyuncularla teke tek mücadele ediyorsunuz. Bir yandan kalenizi savunurken diğer yandan düşmanlarınızın savunma hatlarını çökertmenin yollarını aradığınız oyunda seçilebilir 4 kahraman var. Kendi özel yetenek ve istatistiklerine sahip kahramanların yanı sıra 25 birlik, 12 farklı kule ve çok çeşitli büyüler var. Birlikler, kuleler kart formunda. Savaşa girmeden önce kart destenizi hazırlıyorsunuz. Savaş esnasında kartları arenaya sürerek aksiyona giriyorsunuz. Bu arada kartlarınızı diğer oyuncularla takas yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Castle Creeps Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
276.8 MB DOSYA BOYUTU

Dinamik kule savunma, mücadele, kart oyunlarının karışımı

Castle Creeps Battle, Outplay’in popüler kule savunma oyunu Castle Creeps’in devamı niteliğinde hazırlanmış. Görsel ve oynanış açısından iyileştirilen online PvP kule savunma oyununda seçilmiş kahramanlarla birlikte birlik ve kulelerinizi ayarlayıp arenaya çıkıyorsunuz. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan TD oyununu şiddetle tavsiye ediyorum.

Dinamik kule savunma, çarpışma, toplanabilir kart oyunlarının karışımı, grafiksel olarak da kalitesini gösteren bir yapım karşımızda. Outplay tarafından geliştirilen online Tower Defense oyunu Castle Creeps Battle’da kart destenizi hazırlayıp dünya genelinde oyunculara karşı teke tek arenada kapışıyorsunuz. Süre sınırlı mücadelelerde kahramanlarınız (seçilebilir 4 kahraman var), birlik ve kulelerinizi stratejik noktalara yerleştirerek hem düşman saldırılarını engellemeye, hem de düşman üssüne girmeye çalışıyorsunuz. Savaşlarda karakterleri yönetemiyorsunuz. Kart formunda birlik, kule ve kahramanlarınızı arenaya sürerek aksiyona giriyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Creeps TD

    Castle Creeps TD, krallığınızı kurtarma mücadelesi verdiğiniz kule savunma oyunu.
  • The Creeps! 2

    Değerli kurabiyelerinizi koruyun.
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Tower Duel - Multiplayer TD

    Çok oyunculu kule savunma oyununda rakibi yenmek için 5 dakikanız var.
  • Defender Heroes

    Kale savunma oyununda yaratıklarla savaşıyorsunuz.
  • Tactical War APK

    Tactical War APK, bitmek bilmeyen düşmana karşı üssünüzü savunduğunuz kule savunma oyunlarından. Android kule savunma oyunu ücretsiz!
  • Grow Castle APK

    Grow Castle APK Android oyununda minik askerlerinizi toplayın ve kulenizi savunun. Dalga dalga gelen düşmanlara karşı tek savunmanız bu!
  • Game of Warriors APK

    Game of Warriors APK Android kule savunma oyununda yaratıklar şehrinize saldırıyor! Ordunuzu kurun, düşman dalgalarına karşı savaşın!