Castle Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Castle Revenge, strateji aksiyon öğelerini birleştiren kale savunma oyunu.

Castle Revenge, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz kale savunma oyunu. Her yaştan oyuncunun dikkatini çekecek minimal görselleri, kolay alışabilen oynanış sunması ile öne çıkan strateji oyununda Lord Grayson’ın saldırılarına karşı mümkün olduğunca direnmeye çalışıyoruz.

Strateji aksiyon öğelerini harmanlayan bir kale savunma oyunu olarak karşımıza çıkan Castle Revenge’de Lord Grayson tarafından düzenlenen saldırıları savuşturmak için kafa patlatıyor, enerji harcıyoruz. Kalemize yapılan saldırıları durdurmak için sürekli yapılar, üniteler inşa etmemiz, yeni birlikler katmamız gerekiyor. Lord’un saldırılarına dayanmak zaten zorken bir de diğer oyuncular topraklarımıza girmeye başlıyor.

Erkan Calp

Castle Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
223 MB DOSYA BOYUTU

Castle Revenge, iPhone ve iPad'de oynanabilen kale savunma oyunu.

Castle Revenge, strateji aksiyon öğelerini bir arada sunan kale savunma oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor. Topraklarımızı düşmanlarından elinden almak için girdiğimiz savaşta Lord Grayson’ı yenmeyi başarırsak zafer coşkusunu yaşıyoruz. Sadece online oynamaya izin veren yapım, hem görsel çizgileri hem de oynanışıyla her yaştan strateji oyunu severi kendisine çekiyor.

iPhone ve iPad’de aynı, keyifli oynanışı sunan minimal strateji oyununda önceliğimiz kalemizi savunmak. Kalemizin yapısından içerisindeki yapı ve birliklere her şeyi kendimiz yönetiyor, dilediğimizce düzenleyebiliyoruz. Bir yandan kalemizi savunurken diğer yandan haritaya göz atıp bizden alınan toprakları geri almak için nasıl bir yol, strateji izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revenge of Sultans

    Revenge of Sultans, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • Castle Crush APK

    Castle Crush APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online strateji kart oyunudur.
  • Monster Castle

    Monster Castle güzel görünüme sahip bir mobil strateji oyunudur
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires: Castle Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Besieged 2 Free Castle Defense

    Besieged 2 Free Castle Defense eğlenceli bir Android oyunudur
  • Castle Creeps TD

    Castle Creeps TD, krallığınızı kurtarma mücadelesi verdiğiniz kule savunma oyunu.