Cat Nip Nap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
29.87 MB DOSYA BOYUTU

Cat Nip Nap, karakteriniz olan yavru kediyi ekranın üst kısmından düşen iplik yumaklarından korumalı ve paraları toplamalısınız.

Kediler oyuncu hayvanlardır. Özellikle de yumak şeklinde olan ipliklerin kediler için ayrı bir cezbedici yanı vardır. Fakat Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Cat Nip Nap oyununda durum böyle değil. Yavru kedi oynayabileceği yumaktan daha fazlasına sahip. Bu durum kediyi tedirgin ediyor ve kedinin kaçması gerekli. Ancak kediye siz yol gösterebilirsiniz.

Cat Nip Nap oyununda yavru kediye yol göstererek onu gezegenler etrafında koşturmalı ve yumaklardan kurtarmalısınız. Yumakların dışında ekranın üst kısmından bazen de para düşüyor. İşte bu yüzden kediyi iyi kontrol etmeli ve kaçarken aynı zamanda düşen paraları da toplamalısınız. Evet, bu sefer düşündüğünüz kadar zor bir oyun. Bu yüzden Cat Nip Nap oyununda oldukça dikkatli olmalısınız.

Birbirinden farklı özellikleri ve gelişmiş grafikleriyle birlikte Cat Nip Nap oyununu oynarken oldukça fazla eğleneceksiniz. Oyunda topladığınız paralarla ek özellikler alabilmeniz mümkün. Bu sayede üstünüze doğru gelen iplik yumaklarından rahatlıkla kaçabilirsiniz. Hemen şimdi Cat Nip Nap oyununu indirin ve gezegenler arasında canını kurtarmaya çalışan yavru kedimize yardım edin. Eğer kediyi iplik yumaklarından koruyabilirseniz oyunun başarı sıralamasından iyi bir yer kapabilirsiniz.

Uğur Sağlam

Cat Nip Nap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
83.6 MB DOSYA BOYUTU

Cat Nip Nap, ekranın üst kısmından düşen iplik yumaklarından yavru kediyi korumanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Yavru kediler oldukça tatlıdırlar ve oynamak için sürekli bir oyuncak ararlar. Bizler ise genellikle kedileri oynatmak için küçük iplik yumakları hazırlarız ve kedileri oynatmaya çalışırız. iPhone ve iPad cihazlarınızın için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Cat Nip Nap oyununda da durum böyle. Fakat iplik yumaklarının fazla olması yavru kediyi biraz korkutuyor. Bu yüzden Cat Nip Nap oyununda yavru kediyi kurtarmanız gerekli.

Cat Nip Nap oyununda gezegenler arasında gezen yavru bir kedi iplik yumağı yağmuruyla karşı karşıya. Normalde oynamak isteyeceği bu yumaklardan şimdi kaçması gerekiyor. Fakat iplik yumakları üzerinde bulunduğu gezegenin her yerine yağmakta. Sizin yavru kediyi bu yumaklardan kurtarmanız gerekli. Bunun için ekrana dokunarak kediyi yönlendirmelisiniz. Yumaklardan kaçarken bazen önünüze para da çıkabilir. Bu yüzde Cat Nip Nap oyununu oynarken oldukça dikkatli olmanızda fayda var. Hem iplik yumaklarından kaçmalısınız hem de yere düşen paraları toplamalısınız

Yere düşen paraları topladığınızda ise yeni özellikleri aktif hale getirebiliyorsunuz. Bu özellikler sayesinde karakterinizin gelişmesi ve iplik yumaklarının daha yavaş yağması mümkün. Eğer yeteri kadar para toplayamazsanız diğer bölümleri de yine aynı seviyede oynamak zorunda kalacaksınız. Oldukça keyifli bir oyun olan Cat Nip Nap'ı hemen şimdi deneyin!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grumpy Cat's Worst Game Ever

    Grumpy Cat's Worst Game Ever mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Super Cat

    Super Cat, adından da anlayacağınız üzere Süper Kedi'yi kontrol ederek uçmanız ve yüksek puan kazanmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Save Cat

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Cat Goes Fishing APK

    Cat Goes Fishing APK Android balık tutma oyununda karakter sevimli bir kedi. Denizin en büyük ve tehlikeli balıklarını tutmaya çalışırken ona yardım edin.
  • Dog Cat WAR

    Popüler Kedi Köpek Kavgası oyunu mobilde!
  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Simon's Cat - Pop Time

    Zevkli deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Cat vs Mice

    Süper eğlenceli kedi fare oyunu