Cat vs Mice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
256 TOPLAM İNDİRME

Süper eğlenceli kedi fare oyunu

Cat vs Mice, minimalist stilde harika grafiklere sahip kedi fare oyunu. Kedicikleri seviyor, arcade oyunlara bayılıyorsanız tam size göre bir mobil oyun. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Basit görselli arcade oyunlarla karşımıza çıkan Xi You Di Wang’in Cat vs Mice Türkçe adıyla kedi fareye karşı oyunu, zaman geçirmek için birebir. Oyunda kedinin yerine geçip yemeğinize göz diken farelere günlerini gösteriyorsunuz. Etrafınızı saran fareleri kovalayarak yemeğinizden uzaklaştırıyorsunuz ancak bitmek bilmiyorlar. Bir noktadan sonra yemeği kapmayı başarıyorlar. Farelerden biri bile yemeğe ulaşsa oyun bitiyor.

Kediyi kontrol etmek içinse koşu yönüne tek dokunuş yapmanız yeterli. Ancak dediğim gibi her taraftan geldiklerinden son derece hızlı olmalısınız.

Erkan Calp

Cat vs Mice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
106.4 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli kedi fare kovalamaca oyunu

Cat vs Mice, sevimli bir kedinin yerine geçip fareleri kovaladığınız bir arcade oyun. Tepe kamera açısından oynanış sunan minimalist üç boyutlu arcade oyunda puan toplamak için farelerin yemeğinize gelmesini engelliyorsunuz. Tek bir fare bile yemeğinize ulaşmayı başarırsa oyun sonlanıyor. Bitmek bilmeyen fare kovalamacasına hazır mısınız?

Göze hoş gelen görsel çizgilerine sahip kedi fare oyunu, iOS platformunda da ücretsiz. Boş zamanlarda, toplu taşımada, arkadaşınızı beklerken veya misafirlikte sıkıldığınız vakit açıp oynayabileceğiniz türde eğlence dozu yüksek bir arcade. Tek dokunuş kontrol sistemine sahip olmasıyla her yaştan arcade oyun severe hitap eden oyunda kedinin yerini alıp farelere meydan okuyorsunuz. Etrafınızı saran ve sayıları gittikçe artan farelerin tabağınıza ulaşmalarını engellemeniz gerekiyor. Dört bir yandan geldiklerinden seri olmalısınız. Durma lüksünüz yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • Save Cat

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Snake VS Block

    Yılanla önünüze çıkan blokları kırıp geçin.
  • Snake VS. Colors

    Harika bir mobil beceri oyunu
  • Balls VS Lasers

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu