Catch the Ark

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Catch the Ark, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu.

Catch the Ark, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir sonsuz koşu oyunu olarak dikkatleri üzerine topluyor.

Birçok otorite tarafından türünün en iyileri arasında gösterilen ve kaliteli atmosferiyle bu konuda haklı olduğunu sonuna kadar gösteren Catch the Ark'ı cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirip keyfini çıkarabiliyoruz.

Oyunda peşlerinden son sürat gelen sel akıntısından kaçmaya çalışan Titan, Boon ve Zuzu'ya yardım etmeye çalışıyoruz. Basit bir sal üzerinde mücadelelerini sürdüren bu sevimli karakterlerin hiçbir engele çarpmadan selden kaçmalarına yardımcı olmalıyız. Bu sebepten dolayı hızlı parmak hareketleri ile önümüze çıkan tüm engellerden kaçmamız gerekiyor. Yolculuğumuz sırasında karşımıza tuhaf yaratıklar, tehlikeli timsahlar ve balıklar çıkıyor.

Oyunun en iyi yanlarından birisi de onlarca farklı bölüme sahip olması. Oyuncuları tamamiyle serbest bırakmak yerine heyecanlarını belirli görevler ile daima dorukta tutmayı amaçlıyor.

Facebook arkadaşlarımızla mücadele edebilmemize imkan veren Catch the Ark, sonsuz koşu oyunlarından keyif alanların kaçırmaması gereken seçenekler arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Fifth Ark

    The Fifth Ark, post apokaliptik dünyada geçen aksiyon rpg shoot 'em up oyunu.
  • Catch the Balls

    Catch the Balls, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Catch the Bus

    Catch the Bus, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur.
  • Catch The Rabbit

    Catch The Rabbit'te altın meyveleri çalıp kaçan bir tavşanı yakalamak için platformdan platforma zıplıyoruz.
  • Catch The Candy

    Catch The Candy, yapışkan toğun şekerlemeyi yakalamk için verdiği eğlenceli macerayı konu alan bir mobil oyundur.
  • Catch The Tune Free

    Catch The Tune Free, büyülü bir müzik dünyasına girerek çalan şarkıların ritimlerini ekrandaki renkli tuşlara basarak yakalamaya çalışacağınız eğlenceli bir iOS müzik oyunudur.
  • The CATch!

    iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz kedili bir koşu oyunudur.
  • Draconius GO: Catch a Dragon

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Draconius GO mobil oyunu, oyun dünyasının kapılarını oyuncuya sonuna kadar açan oldukça sürükleyici bir aksiyon oyunudur.