Cats Atelier

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli eşleştirmeler yaparak gizli resimlerin parçalarını tamamlayabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Cats Atelier, çeşitli eşleştirmeler yaparak yapboz parçaları kazanabileceğiniz ve istenilen yapbozu tamamlayarak puan toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, onlarca farklı renge ve şekle sahip eşleştirme bloğu arasından uygun olanları bir araya getirerek eşleştirmeleri tamamlamak ve tamamlamanız gereken yapboz parçalarını toplamaktır. Aynı şekle ve renge sahip en az 3 eşleştirme bloğunu yatay veya dikey olarak birleştirmelisiniz. Bu sayede blokların sayısını azaltarak eşleştirmeleri tamamlayabilir ve topladığınız yapboz parçalarını birleştirerek gizli resmi açığa çıkartabilirsiniz.

Oyunda onlarca zorlu eşleştirme bölümü ve her bölümde farklı resimlerden oluşan birçok yapboz yer almaktadır. Aynı şekilleri birleştirerek eşleştirmeleri bitirmeli ve yapbozu tamamlamalısınız.

Bulmaca oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Cats Atelier, sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cats Atelier

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
177.4 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli eşleştirmeler yaparak gizli resimlerin parçalarını tamamlayabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.

Çeşitli şekillere sahip onlarca blok yığını arasından eşleştirmeler yaparak yapboz parçaları toplayabileceğiniz ve yapbozu tamamlayarak gizli resimleri açığa çıkartabileceğiniz Cats Atelier, mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafiklerle donatılmış bu oyunda amaç, aynı renge ve şekle sahip eşleştirme bloklarını yan yana veya alt alta getirerek eşleştirmeleri tamamlamak ve yapbozun kaybolan tüm parçalarını toplamaktır. En az 3 aynı renkte ve şekildeki bloğu birleştirerek blok yığınlarını eritebilir ve eşleştirmeleri bitirebilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınız olan yapboz parçalarına sahip olabilir ve eksik parçaları yerlerine koyarak yapbozdaki resmi belirginleştirebilirsiniz.

Oyunda birbirinden zor onlarca eşleştirme bölümü ve kayıp parçalarını tamamlayarak yapmanız gereken birçok yapboz bulunmaktadır. Aynı şekle sahip blokları eşleştirerek puan toplayabilir ve seviye atlayarak yeni bulmacaların kilidini açabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz Cats Atelier, ücretsiz olarak hizmet veren eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sailor Cats

    Onlarca sevimli kedi karakterinin yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.
  • Super Idle Cats-Farm Tycoon Game

    Kediler ile meyve bahçeleri inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Baking of: Food Cats

    Onlarca sevimli kedi arasından dilediğinizi seçerek çeşitli görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Super Cats

    Android için Macera oyudur.
  • AFK Cats

    60 farklı kahramanı deneyimleyeceğiz.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.