CATS: Crash Arena Turbo Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,992 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

CATS Crash Arena Turbo Stars Android dövüş oyunları arasında. CATS APK, kendi robotunuzu (savaş makinenizi) tasarlayabildiğiniz harika bir dövüş oyunu.

CATS Crash Arena Turbo Stars APK, Cut the Rope’un yapımcısının imzasını taşıyan online - multiplayer robot dövüşü oyunu. İlk olarak Android platformunda indirilmeye açılan aksiyon oyununda yaratıcılığınızı kullanarak kendi savaş makinenizi tasarlıyor, dövüşlere katılıyorsunuz.

Üst seviye görseller sunan robot dövüş oyununda topladığınız parçalarla en iyi savaş makinesini ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Toplamanız gereken onlarca parça var. Yedek parçaları birleştirip geliştirebiliyorsunuz. Parça, silah, alet sayısı gerçekten çok fazla; düzinelerce diyebilirim.

Tamamen kendi tasarımınız robotunuzla birebir dövüşlere katılıyorsunuz. Rakipleriniz gerçek oyuncular. Onlar da sizin kadar güçlü. Arenada tek bir amaç için savaşıyorsunuz: Dünya şampiyonu olmak.

CATS APK son sürüm özellikleri:

Usta bir mühendis olun; En güçlü savaş robotunu tasarlayın, yapın, yükseltin ve geliştirin.

Bir sokak kedisi rolünü üstlenin, hızlı ve eğlenceli PvP aksiyonunda diğer oyunculara karşı savaşın.

En güçlü makineler dahil düzinelerce çılgın silah, alet ve gövde şekli keşfedin. Eşsiz savaş robotu tasarımınızla rakiplerinizi alt edin.

Güçlü bir çete oluşturun ve sokakların hakimi olun. Eşsiz parçalar kazanmak, yeni arkadaşlar edinmek ve sırlarınızı paylaşmak için çete savaşlarına katılın.

Şehir kralları: Co-op modunda şehri ele geçirmek için dünyanın dört bir yanında gerçek çetelere karşı savaşın.

Gerçek oyunculara karşı savaşın ve Dünya Şampiyonasının zirvesine yerleşmek için savaşın.

Diğer robotlarla bahse girin ve en iyi dövüşlerinizin tekrarlarını paylaşın.

 

Erkan Calp

CATS: Crash Arena Turbo Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

CATS: Crash Arena Turbo Stars, Cut the Rope'un geliştiricilerinin hazırladığı multiplayer robot dövüş oyunu.

CATS: Crash Arena Turbo Stars, popüler seri Cut the Rope’un geliştiricileri tarafından hazırlanan, iPhone ve iPad'de oynanabilir robot dövüşü oyunu. Yaratılıcığınızı kullanarak kendi dövüş stilinize uygun savaş makinenizle PvP modunda mücadele ediyorsunuz. iOS platformuna da ücretsiz gelen oyun, görselleriyle de büyülüyor.

Animasyonlar, görsel efektlerle zenginleştirilmiş yüksek kalitede grafikler sunan online robot oyununda karşılaşmalar teke tek düzenleniyor. Rakipleriniz gerçek oyuncular olduğundan karşılaşmalar çok daha çekişmeli, heyecanlı, unutulmaz geçiyor. Savaş makinenizin kontrolü tamamen sizde değil ancak aksiyona girme noktasında performansınızı sergilemeniz gerekiyor.

Dünya Şampiyonu olabilmek için mücadele verdiğiniz oyunda robotunuzun tüm parçalarını kendiniz toplamanız gerekiyor. Düzinelerce çılgın silah, alet ve gövde şekli karşınıza çıkıyor. Elbette hepsi açık değil; dövüşleri kazandıkça kilitlerini kaldırıp robotunuza ekleyebiliyorsunuz. Parçaların upgrade edilebilir olduğunu da belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gerçek Çelik APK

    Gerçek Çelik APK, robot dövüşleri üzerine Real Steel filminin resmi mobil oyunu. Dünya robot boks şampiyonu oyunu oynaması ücretsiz.
  • Inochi

    Robot hayvanlar dövüşüyor.
  • Transformers APK

    Transformers APK Android oyunu robot dövüşü üzerine kurulu. Transformers mobile oyununda da Autobot'lar ve Decepticon'ların savaşı sürüyor.
  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Injustice 2 APK

    Injustice 2 APK, DC süper kahramanlarla süper kötülerin karşı karşıya geldiği dövüş oyunu. Mobildeki en iyi süper kahraman oyunlarından!
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Ability Draft: Spell Battles

    Dünyada yaşam bitti! SpaceZ'ye gitmek için dövüşmekten başka şansınız yok.