Caveman Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Caveman Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Caveman Jump, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir zıplama oyunudur. Başarılı pek çok oyunun yapımcısı IcloudZone tarafından geliştirilmiş olan oyun da yine 1 milyona yakın indirilme ile dikkat çekiyor.

Zıplama oyunları ilk olarak bilgisayarlarımız aracılığıyla hayatımıza girmişlerdi. Daha sonra mobil cihazlarımıza da adım atan bu tarz oyunlar Doodle Jump ile en popüler dönemlerini yaşadı diyebilirim.

Daha sonra da buna benzer pek çok oyun geliştirildi. Caveman Jump da bunlardan bir tanesi. Bu oyunda da gökyüzünde tehlikeli olduğu kadar heyecanlı da bir maceraya çıkıyor ve zıplayabildiğiniz kadar yükseğe zıplıyorsunuz.

Oyunda maceracı kahramanımız efsanevi taşların peşinde bir yolculuğa çıkmış ve Pandora'ya gelmiştir. İlk bu değerli taşları gördüğünde daha fazlasına sahip olmak içinse zıplamaya başlamış ve siz de ona yardım ediyorsunuz.

Bu tarz zıplama oyunlarında olduğu gibi amacınız bir platformdan diğerine zıplayarak yukarıya doğru ilerlemek. O yüzden bu oyunları zıplayarak ilerlediğiniz sonsuz koşu oyunlarına da benzetebiliriz.

Oyunda yukarıya zıplarken aynı zamanda etraftaki değerli taşları da toplamanız gerekiyor. Bu taşları topladıkça size zıplamak için gerekli olan güce de sahip oluyorsunuz. Fakat bu esnada tehlikelere de dikkat etmeniz gerekiyor. Size tehlike arzeden zehirli kurbağalar, yılanlar gibi engeller de bulunuyor. Bununla birlikte ejderha yumurtalarını çalarak süpriz bonuslara da sahip olabiliyorsunuz.

Eğer siz de zıplama oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Caveman Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
11.1 MB DOSYA BOYUTU

Caveman Jump, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Caveman Jump, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Zıplama oyunu olarak da tanımlayabileceğimiz Caveman Jump gerçekten eğlenceli bir oyun diyebilirim.

İlk olarak bilgisayarlarımıza Icy Tower adıyla adım atan bu zıplama oyunları daha sonra mobil cihazlarımıza da giriş yaptı. Özellikle Doodle Jump herkes tarafından bilinen ve sevilen bir oyun haline geldi.

Caveman Jump da işte bu zıplama oyunlarından bir tanesi. Sonsuz koşu oyunlarında nasıl ki engellere takılmadan gidebildiğiniz kadar uzaklara gidiyorsanız bu oyunda da amacınız zıplayabildiğiniz kadar yükseğe zıplamak.

Canlı ve renkli grafikleri ile de dikkat çeken bir oyun olan Caveman Jump da platformdan platforma atlayarak çıkabildiğiniz kadar yükseklere zıplayarak ilerlemeye çalışıyorsunuz. Fakat bu o kadar basit değil.

Oyunda kahramanımız efsanevi taşların peşinden Pandora'ya kadar gelmiştir. Bu yüzden yukarıya doğru zıplarken aynı zamanda değerli taşları da toplayarak ilerlemeniz gerekiyor. Fakat pek çok engel de sizi bekliyor.

Zehirli kurbağalardan yılanlara kadar çeşitli engellerin de sizi beklediği oyunda ejderhanın yumurtalarını çalabilirseniz ekstra bonuslar da kazanıyorsunuz. Ayrıca değerli taşlar ile zıplama gücünüzü de artırıyorsunuz.

Siz de bu tarz zıplama oyunlarını seviyorsanız Caveman Jump'ı indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Caveman Run

    Caveman Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.
  • Caveman Wars

    Caveman Wars, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz klasik bir savunma ve savaş oyunudur.
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Dragon Jump

    Dragon Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.