cCloud

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
205 TOPLAM İNDİRME
16.58 MB DOSYA BOYUTU

cCloud, önemli verilerinizi bulut sunucuları üzerinde yedekleyebileceğiniz güvenilir ve kullanışlı bir yedekleme programıdır.

cCloud, popüler güvenlik firması Comodo tarafından geliştirilen ve kullanıcıların önemli dosyalarını bulut sunucular üzerinde yedeklemesine olanak sağlayan güvenilir ve kullanışlı bir bulut dosya yedekleme programıdır.

Güvenliğine önem veren kullanıcıların özel dosyalarını bulut sunucular üzerinde yedekleyebilecekleri ve birden çok dosya veya klasörü hızlı bir şekilde senkronize edebileceği program, yedekleme ve senkronizasyon işlemleri için oldukça etkilidir.

Oldukça modern ve şık görünümlü bir kullanıcı arayüzüne sahip olan cCloud ile sizin için önemli olan tüm dosyaları sadece bir sürükle bırak işlemi yardımıyla bulut sunucular üzerine yükleyebilir ve bilgisayarınız üzerinde yer alan cCloud klasörü ile bulut dosya depolama alanınız arasında bir senkronizasyon sağlayabilirsiniz.

Yedeklemek istediğiniz dosyaların senkronizasyon işlemi tamamlandıktan sonra açılır bir pencere yardımıyla işlemin tamamlandığını size bildirecek olan program, bu yönüyle de dosyalarınızın güvende olup olmadığını tam anlamıyla bilerek hareket etmenizi sağlar.

Her ne kadar piyasada birçok bulut dosya depolama servisi ve bu servislere ait birçok yazılım olsa da güvenli bir alternatif olarak cCloud'da tercih edilebilecek servislerden bir tanesi olarak dikkat çekmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Backup Pro

    Kolay ve güçlü yedekleme çözümü isteyenlere!
  • Coolmuster Android Assistant

    Coolmuster Android Assistant ile Android telefon yedekleme ve geri yükleme çok kolay! Android telefon yedekleme programı PC içindir.
  • Ashampoo Backup

    Tüm disk bölümlerini kolaylıkla yedekleyin ve geri yükleyin.
  • Yedek Servisi

    Yedek Servisi; Manuel, otomatik yedekleme, yedekleri geri alma ve Interbase yedekleme bölümü ile AKINSOFT Yedekleme Servisi artık yedeklerinizi alırken ya da yedeklerinizi geri alırken sadece bir tuşla işlem yapmanızı sağlıyor.
  • AOMEI Backupper Network

    Yedekleme yönetim çözümü
  • FBackup

    FBackup otomatik yedekleme seçeneği sunan, ücretsiz ve Türkçe dil desteğine sahip bir dosya yedekleme programıdır.
  • Auto Backup Software

    Auto Backup Software el ile ya da otomatik olarak yedekleme yapmak iin tasarlanm bir veri yedekleme yazlmdr
  • MiniTool ShadowMaker Free

    Verilerinizi güvende tutmak adına profesyonel yedekleme çözümü.