CeBIT 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

CeBIT 2014 uygulaması ile fuara nasıl ulaşacağınızdan katılımcılara kadar pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

2000 yılından bu yana İstanbul’da düzenlenen bilişim fuarı CeBIT’i artık Android telefonunuz üzerinden de takip edebileceksiniz. Avrasya’nın en önemli bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı olan CeBIT’in resmi Android uygulamasında fuara nasıl ulaşabileceğinizden katılım firma bilgilerine kadar her şey yer almakta.

CeBIT resmi Android uygulaması benzer etkinlik uygulamalarından oldukça farklı tasarlanmış. Fuarı düzenleyen firma ve fuar hakkında genel bilgiler (ulaşım, acenta bilgileri vs), konuşmacılara – katılımcılara – sponsorlara ait bilgilerin yanı sıra bir de profil oluşturma seçeneği bulunmakta. Profilinizi oluşturarak durumunuzun paylaşabiliyor, fotoğraf ekleyebilir, fuara katılan kişilerle mesajlaşabiliyor, başkalarının gönderilerini beğenebiliyor ve yorum yapabiliyorsunuz.

Fuar süresince anlık bildirimler de sunacak olan uygulama hem Türkçe hem de İngilizce dilde destek veriyor. 15. kez düzenlenecek olan fuar 14 Eylül’de kapılarını kapatacak. CeBIT fuarına ilk kez gidecek biriyseniz resmi uygulamasını kesinlikle edinmenizi öneririm.

Erkan Calp

CeBIT 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

CeBIT 2014 uygulamasını iPhone ve iPad'inize yükleyerek fuarda olan biteni yerinizden takip edebilirsiniz.

Deutsche Messe AG tarafından bu sene 15.si düzenlenecek olan bilişim fuarı CeBIT’i iPhone ve iPad’inizden de takip edebilirsiniz. “Bu sene fuara kimler katıldı?” “Hangi ürünler tanıtıldı?” gibi soruların yanıtını bu uygulamada bulabilirsiniz.

CeBIT’te olan biteni mobil cihazınıza taşıyan uygulama tamamen ücretsiz olarak gelmekte, Türkçe ve İngilizce olmak üzere 2 dilde destek vermektedir. Sosyal ağ entegrasyonu sayesinde fuara katılan kişilerle sohbet edebileceğiniz, durumunuzu fotoğraflı olarak paylaşabileceğiniz, kişilerin gönderilerini beğenebileceğiniz ve yorum yapabileceğiniz uygulama ile tabii ki fuara ulaşım, fuar düzeni, konuşmacılar, katılımcı şirketler ve sponsorlar hakkında bilgi de edinme şansına sahipsiniz.

11 Eylül’de başlayan fuar 14 Eylül günü kapılarını kapatacak. Fuara gidecek vaktiniz yoksa veya ilk kez gideceksiniz resmi uygulamasını mobil cihazınıza kesinlikle yüklemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Ramazan 2014

    Ramazan 2014, mübarek Ramazan ayında oruç tutanların iftar ve sahur vakitleri ile birlikte namaz vakitlerini de kontrol edebilecekleri yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Ramazan İmsakiyesi 2014

    Ramazan İmsakiyesi 2014, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Ramazan Ayı'nda iftar ve sahur vakitlerini kontrol etmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Moto GP 2014

    Moto GP 2014 heyecan dolu bor yarış oyun
  • Super Air Fighter 2014

    Super Air Fighter 2014 ile dünyayı kurtarmak için savaş veriyoruz
  • Sky Force 2014

    Sky Force 2014 türünün en başarılı oyunlarından biridir
  • 3D Air Fighter 2014

    3D Air Fighter 2014 retro tarzda bir uçak savaşı oyunudur
  • Kamyon Tır Simulatörü 3D 2014

    Kamyon Tır Simulatörü 3D 2014 kamyon veya tır sürme yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bir oyundur