CELL 13

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

CELL 13, robotun hücrelerden kaçmasına yardımcı olduğunuz zorlu bir Android oyunu.

CELL 13, objeleri farklı şekillerde kullanarak ilerlemeye dayanan bulmaca oyunlarından keyif alanlara önerebileceğim mobil oyunlar arasında. Basit kontrol sistemiyle küçük ekranlı telefonlarda da rahat oynanış sunan oyunda robot dostumuzu hücrelerden kaçırmaya çalışıyoruz ya da kaçmasına yardımcı oluyoruz.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda hücrelerden çıkmak için kutu, top, köprü, portal kısacası etrafımızda çıkan her türlü nesneye dokunmamız gerekiyor. Nesneler platformları harekete geçirerek geçilmez dediğimiz noktalardan çıkmaması sağlıyor. Her hücrede yeteri kadar nesne bulunmakta.

Harika üç boyutlu görseller sunan oyundaki bölüm sayısı 13. Bu sayıyı az görebilirsiniz ancak oynamaya başladığınızda bu düşüncenizin yanlış olduğunu göreceksiniz. Hele ki 13. hücrede oyunu silmeyi dahi düşünebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Division Cell

    Division Cell, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve geometrik şekillere dayalı bir bulmaca oyunudur.
  • Cell Connect

    Cell Connect, sayılı hücreleri eşleştirmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
  • Cell Tracker

    Cell Tracker, Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlarınızın yerini takip ve tespit etmek için kullanabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Unlucky 13

    Unlucky 13, Total Eclipse tarafından Android işletim sistemi kullanan cihazlar için geliştirilen ve kendine has oynanışı olan bir tür bulmaca oyunudur.
  • Friday the 13th: Killer Puzzle

    13. Cuma severlerin kaçırmaması gereken korku bulmaca oyunu
  • Cell Expansion Wars

    Küçük bir hücre olarak kocaman bir sistemi ele geçirin.
  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.