Cevap Sende

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Cevap Sende yarışmasındaki soruları akıllı telefonunuzdan takip edebilir, puanlar kazanabilirsiniz.

ATV’de yayınlanan Cevap Sende yarışma programının resmi uygulaması olan Cevap Sende uygulaması ile yarışma programında sorulan soruları yanıtlayarak kendinizi test edebilirsiniz.

Programın yayın saatlerinde aktif olan ve canlı yayında sorulan sorulara kendi fikrinize göre uygulama aracılığıyla ileterek puan kazanabiliyorsunuz. Canlı yayında, yarışmacı seyirci joker hakkını kullandığında fotoğrafınız yayına çıkabiliyor ve bu sayede ek puanlar kazanabiliyorsunuz. Yayın saatleri dışında da çevrimdışı olarak sorulan ilginç sorulara yanıt vererek puan kazanmaya hız kesmeden devam edebilirsiniz. Topladığınız puanlar ile Türkiye genelindeki sıralamanızı görebiliyor, diğer kullanıcılarla yarışabiliyorsunuz.

Uygulamaya Facebook ve Twitter hesaplarınızla giriş yaparak puan kazanmaya başlayabiliyorsunuz. Ayrıca, uygulamanın ana sayfasında ise programın yeni bölümü için geri sayım sayacını da takip edebilmeniz mümkün. Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen Cevap Sende uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Volkan Yılmaz

Cevap Sende

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

ATV'de yayınlanan Cevap Sende yarışmasında sorulan sorulara kendi yanıtlarınızı verebilir, çevrimdışı olarak da diğer sorularla puan toplayabilirsiniz.

ATV’de yayınlanan Cevap Sende adlı programın resmi uygulamasıyla, canlı yayında sorulan sorularla kendinizi test edebilirsiniz.

Canlı yayın esnasında sorulan sorulara kendi tercihinize göre cevaplar verip puan toplayabileceğiniz uygulama, yarışmacı seyirci jokerini kullandığında ise fotoğrafınızı yayına çıkararak ek puanlar kazanmanızı sağlıyor. Yayın dışında da, çevrimdışı olarak sorulan ilginç soruları yanıtlayarak daha fazla puan kazanabileceğiniz Cevap Sende uygulamasında toplayacağınız puanlar ile Türkiye sıralamanızı görebilmeniz mümkün.

Facebook ve Twitter hesaplarınızla giriş yaptıktan sonra kullanabileceğiniz Cevap Sende uygulaması, yeni bölüm için kalan süreyi de ana sayfada sunuyor. İos işletim sistemiyle çalışan iPhone ve iPad cihazlarınız için geliştirilen Cevap Sende uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sende Var Mı?

    Sende Var Mı?, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, kullanmadığınız kadın ve bebek ürünlerini alıp satabileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.
  • Statune

    Turkcell aboneleri için sunulan bu işlevsel uygulama ile gelen aramalara hem eğlenceli hem de işlevsel bir şekilde cevap verebilirsiniz.
  • Evvel Cevap APK

    Evvel Cevap APK çok fonksiyonlu öğrenciler için bir uygulamadır. Evvel Cevap ile takdir teşekkür gibi birçok şey hesaplanabilir veya test çözülebilir.
  • Sorun Kalmasın

    Sorun Kalmasın, cevabını bilmediğiniz YGS, LYS ve KPSS sorularını sorarak cevap alabileceğiniz ücretsiz bir Android soru cevap uygulaması.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • Papillon

    Aklınızdaki soruların cevaplarını alabileceğiniz bir platform