Çevrimdışı Sözlük

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
32,792 TOPLAM İNDİRME
0.06 MB DOSYA BOYUTU

İngilizce kelimeleri veya Türkçe kelimelerin İngilizce karşılıklarını kelimelerin üstüne dokunarak telefonunuzun text-to-speech motoru vasıtasıyla sesli olarak dinleyebileceğiniz bir uygulamadır.

Çevrimdışı sözlük adından da anlaşılabileceği üzere herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan, ücretsiz ve tamamen reklamsız olarak kullanabileceğiniz bir Türkçe/İngilizce sözlük uygulamasıdır. İçerisinde yaklaşık 37.000 İngilizce , 67.000 Türkçe kelime ve anlamları bulunmaktadır.İngilizce kelimeleri veya Türkçe kelimelerin İngilizce karşılıklarını kelimelerin üstüne dokunarak telefonunuzun text-to-speech motoru vasıtasıyla sesli olarak dinleyebilirsiniz.

Son aradığınız 20 kelime, sözlüğün geçmişinde tutulur. İstediğiniz zaman geçmişi temizleyebilirsiniz. Uygulamanın internet bağlantısı gerektirmiyor olması veritabanının telefona indirilmesini gerektirmektedir. Bu yüzden bu uygulamayı indirirken wi-fi kullanmanız ya da gsm ücretlendirmelerini göz önüne almanız tavsiye edilir.Her türlü görüş ve önerilerinizi yorum olarak iletebilirsiniz.

-Hafıza sorunu giderildi. Program ilk açılışta veritabanını eğer varsa sd card'a, yok ise telefon hafızasına indirecektir.
-Program üzerinde hız optimizasyonu yapıldı. Artık daha hızlı çalışmasını umuyorum. Yorumlarınızda hız farkını göz önünde tutarsanız sevinirim.
-Gönüllü reklamlar eklendi. Reklamlar tamamen insiyatifinize bağlı. Eğer programın gelişmesine katkıda bulunmak istiyorsanız reklamları aktifleştirebilirsiniz. Reklamları devre dışı bırakmak kesinlikle programın çalışmasını engellemez.

Tuna Aras

Çevrimdışı Sözlük

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
859 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Çevrimdışı Sözlük uygulaması ile internetinizi kullanmadan çeviri yapabilirsiniz.

Çevrimdışı Sözlük, internet bağlantınızı kullanmadan çevirilerinizi yapmanıza imkan tanıyan bir uygulamadır. 60.000'den fazla kelimeyi kapsayan geniş kelime haznesine sahip sözlük uygulaması, tamamen ücretsizdir.

Diğer sözlüklerden farklı olarak internet bağlantısı gerektirmeyen Çevrimdışı Sözlük ile İngilizce'den Türkçe'ye veya Türkçe'den İngilizce'ye çeviri yapabilirsiniz. Akıllı arama kutusunu kullanarak çevirisini merak ettiğiniz kelimeyi anında bulabilirsiniz.

Kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda sürekli güncellenerek her geçen gün kelime çeviri sayısının artırıldığı uygulamanın kullanımı da oldukça basittir. Tek yapmanız gereken hedef dili belirlemek ve uygulamanın beyaz ve sade klavyesini kullanarak Türkçe anlamını veya yabancı dildeki karşılığını merak ettiğiniz kelimeyi girmek. İçinden çıkamadığımız içerikleri çevirmek bu kadar basit.

Henüz yeni bir uygulama olması açısından birtakım eksiklikleri olsa da çeviri için internete ihtiyaç duymaması ve ücretsiz olması yönünden denenmeli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Türkçe-İngilizce Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İngilizce sözlük uygulamasıdır
  • Türkçe-Almanca Sözlük

    Türkçe-Almanca Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Almanca sözlük uygulamasıdır
  • Türkçe-Fransızca Sözlük

    Türkçe-Fransızca Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Fransızca sözlük uygulaması
  • Linguee

    Linguee, çevrimdışı da kullanılabilen popüler sözlük uygulaması.
  • German - English offline dict.

    German - English offline dict. çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Almanca sözlük uygulaması
  • French - English offline dict.

    French - English offline dict. çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Fransızca sözlük uygulamasıdır
  • Spanish-English offline dict.

    Spanish-English offline dict. çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İspanyolca sözlük uygulaması
  • Italian-English offline dict.

    Italian-English offline dict. çevrimdışı olarka kullanabileceğiniz bir İtalyanca sözlük uygulamasıdır