Challenge 14

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
13.06 MB DOSYA BOYUTU

Challenge 14, size verilen sayıları toplayarak 14'e ulaşmanızı amaçlayan bir bulmaca oyunudur.

Kendinizi geliştirmek için oynayacak bir bulmaca oyunu oynuyorsanız Challenge 14 tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Challenge 14 oyununda sayıları toplayarak size verilen hedefe ulaşmanız lazım.

Sayılarla arası iyi olanların oldukça hoşuna gidecek olan Challenge 14, oyuncuya farklı sayılar veriyor. Oyun içerisinde yer alan komutlarla birlikte bu sayılara çeşitli işlemler yaptırıyorsunuz. Yaptırdığınız işlemler sonucunda sayıları topluyor ve 14'e ulaşmaya çalışıyorsunuz. Size verilen hedefe yani 14'e ulaştığınızda yeni bölüme geçiyor ve farklı sayılarla toplama işlemleri yapıyorsunuz.

Challenge 14 oyununda işlem yapmak göründüğü kadar kolay değil. Her sayının farklı bir özelliği var ve oyunda toplama işlemleri gerçek hayattakinden biraz farklı. Bu yüzden 14'e ulaşmanız biraz zor olacak. Ama Challenge 14 oyununu bir süre oynarsanız mantığını çözebilir ve her işlemi sorunsuz olarak yapabilirsiniz. Oldukça eğlenceli müziklere ve gözleri yormayan grafiklere sahip olan Challenge 14 oyununun bağımlısı olacaksınız.

Hemen şimdi Challenge 14 oyununu indirin ve boş zamanlarınızda matematik işlemleri konusunda kendinizi geliştirin.

Uğur Sağlam

Challenge 14

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
30.5 MB DOSYA BOYUTU

Challenge 14 oyununda size verilen sayıları toplayın ve tek hedefiniz olan 14 sayısına ulaşmaya çalışın.

Matematik işlemleri yapmayı seviyorsanız ve farklı işlemler yaparak yeni sayılar bulmak istiyorsanız Challenge 14 oyununu deneyebilirsiniz. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Challenge 14 oyunu ile birlikte matematiğiniz gelişecek.

Challenge 14 oyununda oldukça basit fakat bir o kadar da zorlu bir göreviniz var. Oyunda matematiksel işlemler yaparak 14 sayısına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Fakat Challenge 14 oyununda toplama işlemleri gerçek hayatta olduğu gibi gerçekleşmiyor. Bir petek şeklinde tasarlanan tahtada çeşitli işlemler yaparak oyunun kendi mantığını çözmeniz gerekli. Petek şeklindeki tahtaya aşağıda yer alan sayıları belirli bir düzende yerleştiriyor ve onlarla işlem yapıyorsunuz. Challenge 14 oyununda en kısa sürede 14 sayısına ulaşmanız lazım.

Oldukça başarılı grafiklere ve eğlenceli müziklere sahip olan Challenge 14 oyununu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Oyun her ne kadar matematik oyunu olsa da tamamıyla mantık işlemlerine dayanıyor. Yani matematiğiniz kötü olsa bile Challenge 14 oyununu başarılı bir şekilde oynayabilirsiniz. 

Challenge 14 oyununda tüm işlemleri en kısa sürede yapın ve arkadaşlarınıza başarınızı gösterin. Belki de yaptığınız mantıklı işlemelerle birlikte oyunun dünya çapında en iyi oynayanı bile olabilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ski Challenge 14

    Ski Challenge 14, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir kayak oyunudur.
  • Bullseye! Geography Challenge

    Dünya coğrafyası hakkındaki bililerinizi ölçümleyebileceğiniz Bullseye! Geography Challenge size sakin ve keyifli bir bulmaca oyunu sunuyor.
  • Penguin Challenge

    Penguin Challenge, tüm aile bireyleriniz ile birlikte Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz bulmaca oyunudur.
  • Brain Fever: Logic Challenge

    Dört işlemi ve oyunu birleştirerek zihinsel aritmetik yapın.
  • Beyond 14

    Beyond 14, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sayı bulmaca oyunu.
  • Hard Hat Challenge

    Hard Hat Challenge, Harlem Shake, Ice Bucket, Mannequin Challenge kadar yaygın meydan okuma oyunu.
  • Wheelie Challenge APK

    Çok yönlü bir yapıya sahip olan Wheelie Challenge APK'da, motosikletinizi seçin ve heyecan verici yarışlara katılın.
  • 456 Run Challenge APK

    456 Run Challenge APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz popüler oyunlar arasında yerini alıyor. Squid Game temasını içerisinde barındıran bu oyunda, dizideki oyunları oynayabilir ve diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.