Champ Man 15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13,354 TOPLAM İNDİRME

Champ Man 15, Android cihazlarınız için optimize edilmiş, bünyesinde birçok seçenek ve taktik barındıran ve 400'den fazla kulübe ev sahipliği yapan bir futbol menajerlik oyunudur.

Champ Man 15, en iyi futbol yönetimi sezonunu mobil ortama getirmek için hazır! Geliştirilmiş taktik kontrolü ve maç motoruyla yepyeni bir futbol yönetimini heyecanına hazır olun.

İçerisinde 23 farklı ligden 440'tan fazla kulübü içeren Champ Man 15, Android cihazlarınız için özel optimize edilerek çok hızlı ve rahat bir oynanış sunuyor. Dünyaca ünlü oyunda binlerce sözleşme imzalayabilecek oyuncuları takımınıza kazandırın, geliştirin, dilerseniz özel antreman programları ve taktikler oluşturun. Takım performansını etkileyecebilecek her şey Champ Man 15'de seçilebilir olarak karşımıza sunuluyor.

Oyunun en güzel taraflarından biri de bir futbol menajerlik oyunu olarak takımın tüm duygu ve tansiyonunu size olduğu gibi aktarması. Vereceğiniz her karar ve uygulayacağınız her taktik bireysel oyunculardansa tüm takıma etki ediyor. Bu sayede ligde kariyerinizi tırmanmaya çalışıyorsunuz.

Oyuna verilen Türkçe dil desteği oyun içerisinde ilgimi oldukça çekti. Mükemmel çevirilmiş arayüz, seçenek ve metodlar oyuna çok yakışır derecede optimize edilmiş. Oyun içerisinde hiç yabancılık çekmiyor, oldukça hızlı bir şekilde ısınıyorsunuz.

Futbol menajerlik oyunlarını seven herkes Champ Man 15'e mutlaka göz atmalı. Oyun ücretsiz olarak Android cihazlarınıza hemen indirilebilir durumda.

Cenk Barkın Us

Champ Man 15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
756 TOPLAM İNDİRME

Champ Man 15, iPhone ve iPad için özel optimize edilmiş, bünyesinde birçok seçenek ve taktik barındıran ve 400'den fazla kulübe ev sahipliği yapan bir futbol menajerlik oyunudur.

Champ Man 15, en iyi futbol yönetimi sezonunu mobil ortama getirmek için hazır! Geliştirilmiş taktik kontrolü ve maç motoruyla yepyeni bir futbol yönetimini heyecanına hazır olun.

İçerisinde 23 farklı ligden 440'tan fazla kulübü içeren Champ Man 15, iOS için özel optimize edilerek çok hızlı ve rahat bir oynanış sunuyor. Dünyaca ünlü oyunda binlerce sözleşme imzalayabilecek oyuncuları takımınıza kazandırın, geliştirin, dilerseniz özel antreman programları ve taktikler oluşturun. Takım performansını etkileyecebilecek her şey Champ Man 15'de seçilebilir olarak karşımıza sunuluyor.

Oyunun en güzel taraflarından biri de bir futbol menajerlik oyunu olarak takımın tüm duygu ve tansiyonunu size olduğu gibi aktarması. Vereceğiniz her karar ve uygulayacağınız her taktik bireysel oyunculardansa tüm takıma etki ediyor. Bu sayede ligde kariyerinizi tırmanmaya çalışıyorsunuz. Kolay oynanışı ve kullanıcı dostu arayüzüyle oyuna kolayca ısınıyor, hızlıca lig atlayabiliyorsunuz. Ayrıca Champ Man 15'deki kulüp ve oyuncu destekleri bir futbol menajerlik oyununa göre bir hayli fazla. Dilediğini oyuncuyla sözleşme imzalayın, ekibinizi kurun ve şampiyonluğa giden yolda taktiklerinizi vermeye başlayın.

Futbol menajerlik oyunlarını seven herkes Champ Man 15'e mutlaka göz atmalı. iPhone'daki oynanışıyla oyun her koşulda açıp bakabilmeniz için ideal bir seçim olacak.

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Champ Man

    Champ Man sunduğu zengin takım listesi ve Türkçe desteğiyle dikkat çeken bir menajerlik oyunudur.
  • CM 16 APK

    CM 16 APK (Champ Man 16 APK), Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir başarılı futbol menajerlik oyunu.
  • Archery Champ

    En iyi tek kişilik okçuluk oyunu
  • Man Of Soccer

    Man of Soccer, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken bir futbol oyunu.
  • Besiktas JK Fantasy Manager'15

    Besiktas JK Fantasy Manager'15 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • OneSet

    OneSet uygulaması sayesinde Android kullanıcıları 15 saniyelik fitness ve spor videolarına kolayca erişebiliyorlar.
  • FIFA 15 Ultimate Team

    Futbol sezonunun açılmasıyla birlikte oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği FIFA 15 artık mobil kullanıcıların da oynayabileceği bir oyun.
  • Flick Soccer 15

    Flick Soccer 15, Android ve iOS platformlarında yeni çıkan eğlenceli ve mükemmel grafiklere sahip olan bir frikik atma oyunu.