Champ Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8,737 TOPLAM İNDİRME

Champ Man sunduğu zengin takım listesi ve Türkçe desteğiyle dikkat çeken bir menajerlik oyunudur.

Champ Man futbolseverlerin ilgisini çekecek bir oyun. Özellikle menajerlik oyunlarından hoşlananların göz atması gereken Champ Man mobil cihazlar için üretilen en iyi menajerlik oyunları arasında yer alıyor.

Türkçe dil desteğine sahip olması oyunun en büyük artısı. Elbette İngilizce olarak oynamak da mümkün. 2013/14 sezonlarının oyuncularını sunan Champ Man'de tam olarak 23 ligden toplanmış 430 takım bulunuyor. Avrupa, Brezilya, Arjantin, Rusya ve Türkiye liglerini içeren oyunda futbol sezonu boyunca sık sık yayınlanan güncellemeler oyunu daima güncel tutuyor.

Yukarıda bahsi geçen takımlardan dilediğinizi seçerek oyuna başlıyorsunuz. Bu aşamadan sonra o takımın her türlü sorumluluğu üzerinizde oluyor. Tüm alım satımlar, performans oranları, oyuncuların durumu gibi bileşenlere dikkat etmeli taktiklerinizi iyi düşünmelisiniz. Buna ek olarak elbette rakip takımları da iyi bir şekilde takip etmelisiniz. Bunları uyumlu bir şekilde başarmak gerçekten büyük sorumluluk istiyor ve yapması hiç de kolay değil. Fakat bir menajerlik oyununun keyfi de böyle çıkıyor değil mi?

 

Emircan Erdoğan

Champ Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
518 TOPLAM İNDİRME

Champ Man eğlenceli bir menajerlik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zengin içeriği ve Türkçe dil desteği sayesinde oyunseverler arasında kısa sürede popüler olmaya aday.

Klasik futbol menajerlik oyunları çizgisinden ilerleyen Champ Man, iPhone ve iPad cihazlara ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyunda birçok ilgi çeken özellik mevcut. Bunlardan ilki tam 23 farklı ligden 434 takıma sahip olması. Dilediğiniz takımı seçerek oyuna başlayabiliyorsunuz. Bu aşamadan sonra takımınızın sezonluk faaliyetleri ve yönetimi sizin sorumluluğunuza giriyor.

Tamamen gerçek oyuncu ve takımların dahil edildiği Champ Man'de başarılı olmak için taktiklerinizi iyi belirlemeli ve rakiplerinizi gözlemleyerek bir sonraki adımınıza karar vermelisiniz.

Temel özellikler;

  • 2013/14 sezonu oyuncuları
  • 23 ligde yer alan 430 takım
  • Dünya çapındaki oyuncularla mücadele edebilme
  • Türkçe dil desteği
  • Sık sık güncellenen içerik

Menajerlik oyunlarından keyif alıyorsanız Champ Man'i ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Son derece keyifli bir oyun deneyimi vaat ettiğini söyleyebilirim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Champ Man 15

    Champ Man 15, Android cihazlarınız için optimize edilmiş, bünyesinde birçok seçenek ve taktik barındıran ve 400'den fazla kulübe ev sahipliği yapan bir futbol menajerlik oyunudur.
  • CM 16 APK

    CM 16 APK (Champ Man 16 APK), Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir başarılı futbol menajerlik oyunu.
  • Archery Champ

    En iyi tek kişilik okçuluk oyunu
  • Man Of Soccer

    Man of Soccer, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken bir futbol oyunu.
  • Spider Man APK

    Spider Man APK, çizgi roman stili görselleri ile dikkat çeken yepyeni Örümcek Adam oyunudur. Marvel Spider Man Unlimited Türkçe dil seçeneğiyle sizlerle!
  • PAC-MAN GEO

    PAC-MAN GEO Android Oyunu İndir: Pack-man'i gerçek dünyada oynamak ister misiniz?
  • Old Man's Journey

    Old Man's Journey, ödüllü bir bulmaca oyunudur. Old Man's Journey indir!
  • Slender Man Origins 3

    Slender Man Origins 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Slender Man oyunudur