Champions and Challengers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME

Sevimli çizgi film Adventure Time'ın mobil oyunu

Champions and Challengers, çocukların beğenerek takip ettiği Adventure Time isimli çizgi filmin resmi mobil oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle karşımıza çıkan oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Champions and Challengers, mutlaka çocuğu olan herkesin telefonunda olması gereken bir oyundur. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece zevkli ve eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Yüksek kaliteli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle de Champions and Challengers, mutlaka denenmesi gereken bir oyundur.  Gerçek zamanlı dövüşlerin yer aldığı oyunda 70'den fazla kahraman bulunuyor. Basit kontrol mekanizmalarıyla güçlü saldırılar düzenleyebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. En iyi takımı oluşturmaya çalıştığınız oyunda dikkatli olmalı ve taktiksel hareket etmelisiniz.

Champions and Challengers oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Champions and Challengers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
1.2 GB DOSYA BOYUTU

Resmi Adventure Time mobil oyunu

Champions and Challengers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınzda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Sevimli karakterlerin yer aldığı oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Ekranlarda yer alan zevkli çizgi film Adventure Time'ın resmi mobil oyunu olan Champions and Challengers, son derece zevkli kurgusu ve eğlenceli sahneleriyle ön plana çıkıyor. Çocukların zevkli vakit geçirmesi için tercih edebileceğiniz oyunda aksiyon ve macera dolu mücadeleler yer alıyor. Gerçek zamanlı dövüşlerin gerçekleştiği oyunda 70 farklı karakter yer alıyor. Mutlaka telefonlarınızda olması gereken oyunda en iyi takımı kurmanız gerekiyor. Taktiksel olarak oynayabileceğiniz oyunda işiniz de bir hayli zor. Dikkatli davranmalı ve tüm rakiplerinizi devirmelisiniz. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Champions and Challengers, mutlaka çocuğu olan herkesin telefonunda olması gereken bir oyundur.

Champions and Challengers oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • Little Champions

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Idle Champions

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Thor: Champions of Asgard

    Thor: Champions of Asgard eğlenceli bir Android oyunudur
  • Marvel Contest of Champions

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Real Steel Champions

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Cops and Robbers 2

    Cops and Robbers 2, soyguncu veya polis, iki taraf olabildiğiniz aksiyon yüklü bir Android oyunu.