Charles 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Charles 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Charles 2, geliştirdiği oyunlarla bizleri telefonların başına kitleyen 111Percent firmasının yeni oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir hayli zorlu bölümlere sahip olan oyunda düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda parmağınızı ekranda hareket ettirerek düşmanlarınızdan kaçıyor ve aynı zamanda karşı saldırı yapabiliyorsunuz. Sevimli grafikleri ve oynanışıyla da ilgi çeken oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Kolay ve eğlenceli yapısıyla da ön plana çıkan oyunda 255 zorlu bölüm yer alıyor. BBTAN, CCTAN ve DDTAN gibi eğlenceli oyunlarıyla bizlerin can sıkıntısını söküp alan 111Percent, yine zevkli ve bağımlılık yapıcı bir oyun ortaya çıkarmış gibi görünüyor. Diğer oyunlarda olduğu gibi kolay arayüze sahip olan oyunda hoş animasyonlar ve farklı kontroller yer alıyor. Rengarenk tasarımı ve sürükleyici yapısıyla Charles 2'yi sakın kaçırmayın.

Eğer bu tarz bir beceri ve aksiyon oyunu arıyorsanız Charles 2'yi mutlaka denemelisiniz. Charles 2'yi Android cihazlarııza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Charles 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Charles 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Charles 2, iPad ve iPhone cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. İki boyutlu basit bir aksiyon oyunu olan Charles 2 ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı eğlenceli kılmak için tercih edebileceğiniz mükemmel bir oyun olan Charles 2, 111Percent firmasının başarılı oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Onlarca farklı bölüme sahip olan oyunda düşmanlarınızın üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Zevkli ve başarılı bir oyun olarak nitelendirebileceğim Charles 2, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun diyebilirim. Kolay oynanışı ve sürükleyiciliğiyle de ön plana çıkan oyun ile can sıkıntınızı geçirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda düşmanlarınıza karşı savunma ve saldırı yapabiliyorsunuz. Farklı silahların ve özel güçlerin yer aldığı Charles 2'yi sakın kaçırmayın. 111Percent'in diğer oyunlarında olduğu gibi kolay bir arayüze sahip olan oyunda hoş animasyonlar ve farklı kontroller yer alıyor. 

Charles 2'yi iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Charles

    Charles, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir oyundur.
  • Gunslugs 2

    Gunslugs 2, 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Survivor: Hapishaneden Kaçış 2

    Survivor: Hapishaneden Kaçış 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Grand Auto 2

    The Grand Auto 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur