Charm King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Charm King, Android cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir eşleştirme oyunu.

Charm King, eşleştirme ve bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan kitlenin beğenileri gözetilerek geliştirilmiş bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunu Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde keyifle oynayabiliriz.

Oyundaki temel amacımız aslında diğer eşleştirme oyunlarında yaptıklarımızdan farklı değil. Her zaman olduğu gibi bu oyunda da aynı renge sahip olan benzer objeleri yan yana getirerek yok etmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için parmağımızı objelerin üstlerinden sürüklememiz yeterli oluyor.

Charm King'in öne çıkan özelliklerinden birisi de oyunculara arkadaşlarıyla birlikte oynayabilme imkanı vermesi. Oyunda kullanılan grafikler ve işitsel öğeler de değinmemiz gerekn hoş özellikler arasında. Taşların hareketleri ve eşleştirmeler sırasında ortaya çıkan görüntüler epey etkileyici bir karaktere sahip. Bölgelerden oluşan hikaye yapısından ötürü diğer bölgeleri açabilmek için açık olan bölümden yüksek skorlar almamız gerekiyor.

Başarılı bir oyun deneyimi yaşatmayı başaran Charm King, eşleştirme oyunlarından keyif alanların denemesi gereken seçeneklerden birisi ve en önemlisi de ücretsiz.

Emircan Erdoğan

Charm King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
653 TOPLAM İNDİRME
49.9 MB DOSYA BOYUTU

Eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan Charm King son derece keyifli bir deneyim vaat ediyor ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Charm King iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur. Oyun epey renkli bir arayüze sahip olmasıyla her ne kadar çocuklara hitap ediyor gibi görünse de her yaştan oyunseverin hoşuna gidecektir.

Bulmaca kategorisine devrimsel yenilikler getirmiyor olmasına rağmen Charm King son derece keyifli oynanış özelliklerine sahip. Oyundaki amacımız son derece basit. Benzer nesneleri yan yana getirip yok etmeye çalışıyoruz. Ne kadar fazla nesne yan yana getirebilirsek o denli yüksek puan alıyoruz. Farklı tipteki power-up'ları toplayarak zorlandığımız kısımlarda kullanabileceğimiz özel güçlere sahip oluyoruz. Diğer bulmaca oyunlarından alıştığımız gibi Charm King'te de ilk bölümler bir hayli kolay, ilerleyen bölümler giderek zorlaşıyor.

Oyun her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da opsiyonel olarak alabileceğiniz satın almalar mevcut. Elbette bu satın almalar oyunun gidişatı üzerinde belli bir etkiye sahip olsalar da zorunlu değiller. Etkileyici ses efektleri ve yüksek çözünürlüklü grafiklerle desteklenen oyunda onlarca farklı bölüm bulunuyor.

Eğer eşleştirme ve bulmaca oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Charm King mutlaka denemeniz gereken seçenekler arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Puzzle King

    Block Puzzle King, Tetris'i andıran bir mobil bulmaca oyunudur
  • Hexa Block King

    Hexa Block King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Maze King

    Maze King Android cihazlar üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir labirent oyunudur.
  • Muhammad Ali: Puzzle King

    Muhammad Ali: Puzzle King, efsanevi boksör Muhammed Ali'nin resmi mobil oyunu.
  • Jewel Match King

    Jewel Match King, internetsiz ve can sınırı olmadan oynanabilen üçlü eşleştirme oyunu.
  • King of Thieves

    King of Thieves kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil platform oyunu
  • Unblock King

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Charm Farm

    Ormanda verilen görevleri başarmaya çalışacağız.