Chasecraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Parkurlarda koşarak çeşitli malzemeler toplayabileceğiniz ve kendi köyünüzü kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında boy gösteren ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Chasecraft, zorlu parkurlarda ilerleyerek çeşitli malzemeler toplayıp kendi köyünüzü inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, engeller ve tuzaklarla donatılımmış parkurlarda hızla ilerleyerek malzeme toplamak ve kendinize ait bir köy kurmaktır. İlginç karakterleri yöneterek parkurlarda olabildiğince hızlı koşmalı ve çeşitli inşaat malzemeleri toplamalısınız. Böylece istediğiniz binaları inşa edebilir ve hayalinizdeki köye sahip olabilirsiniz. Macera ve aksiyon dolu parkurlarda eğlenceye doyabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda bir haritayı takip ederek görevleri tamamlamalı ve sizden istenilen bölgelere köprüler yapmalısınız. Parkurlardaki elmasları toplamalı ve seviye atlayarak farklı malzemelerin kilidini açmalısınız. Böylece daha fazla üretim alanı oluşturabilir ve onlarca farklı bina inşa edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve 500 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Chasecraft, yeni deneyimler kazanabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Chasecraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
582.9 MB DOSYA BOYUTU

Parkurlarda koşarak çeşitli malzemeler toplayabileceğiniz ve kendi köyünüzü kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile her iki platformda da oyun tutkunlarının hizmetine sunulan Chasecraft, yüz binlerce oyuncu tarafından tercih edilen kendi köyünüzü inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikler ve kaliteli ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, zorlu parkurlarda hızla ilerleyerek çeşitli malzemeler toplamak ve boş bir alan üzerine sıfırdan köy kurmaktır. İlginç görünümlü karakterleri yöneterek parkurlarda hızla koşmalı ve köyünüzü inşa edebilmek için farklı malzemeler toplamalısınız. Topladığınız tahta, kaya, demir gibi malzemelerden yararlanarak farklı binalar yapabilir ve eşsiz bir köye sahip olabilirsiniz. Aksiyon ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Bir harita yardımı ile size verilen görevleri tamamlamalı ve işaretli bölgelere köprüler kurmalısınız. Parkurlarda hızla koşarken yön ve zıplama hareketlerini kullanarak elmaslar toplamalısınız. Bu sayede seviye atlayabilir ve köyünüzü geliştirebilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında aksiyon kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Chasecraft, stres atabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.
  • Dadish

    Farklı zorluk seviyelerine sahip olan bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Dawn Break II

    Gerçek zamanlı aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.