Cheating Tom 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

Cheating Tom 3 (Kopyacı Tom 3), kopya çekmede usta olan Tom'a yardımcı olduğunuz eğlenceli bir Android oyunu.

Cheating Tom 3 (Kopyacı Tom 3), ünlü bir kopyacı olarak bilinen Tom’un hünerlerini göstermesine yardımcı olduğumuz eğlenceli bir Android oyunu. Hemen herkesin öğrencilik hayatında yaptığı unutulmaz hareketlerden kopya çekme işini oyun haline getiren popüler serinin yenisinde dahiler okuluna gidiyoruz.

Beyin yıkama makineleriyle öğrencilerin dahiyane beyinlerini kötü emelleri için kullanan çalışanlarla dolu bir yerde başlıyoruz oyuna. Usta kopyacı Tom’un işi bu sefer çok zor. Biyoloji, tarih, spor ve daha pek çok derste kopya çekmedeki ustalığını göstermesi gerekiyor. Çok çalışkan öğrenciler ve huysuz öğretmenlerle dolu sınıflarda kopya çekerken ter döken Tom’un beyni yıkanmadan mezun olmasında yardımcı oluyoruz.
Yeni Kopyacı Tom oyununda 100 zorlu seviyenin yanında özel oyun modları bizleri bekliyor.

Erkan Calp

Cheating Tom 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Cheating Tom 3 (Kopyacı Tom 3) oyununda dahiler okulunda kopya çekmenin zorluğunu yaşıyoruz.

Cheating Tom 3 (Kopyacı Tom 3), öğrenciler arasında en iyi kopya çekeni olarak bilinen Tom’un dahili okulunda geçen yeni oyunu. Seriye dönüşen kopya çekme oyununda huysuz öğretmenlerin derslere girdiği, beyinleri yıkanan çalışkan öğrencilerin bulunduğu sınıflara giriyoruz. Hem iPhone hem de iPad'de oynanabilen bu ücretsiz oyunu kaçırmayın derim.

Oyunda amacımız; Öğrencilerin üstün zekalarını kullanarak dünyayı ele geçirme üzerine planlar yapan bir grubu durdurmak değil. Diğer öğrenciler gibi beynimiz makinelerle yıkanmadan bir an önce tüm dersleri geçip mezun olmak. Birçok dersten sınava giriyoruz. Şimdiye kadarki tüm kopya çekme stillerini kullanıyoruz. Zorlu geçen 100 bölüm, ekstra olarak ta özel oyun modlarında kopya çekmenin inceliklerini gösteriyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cheating Tom

    Cheating Tom adlı bu oyunda derslerini geçmek için kopyaya başvuran bir öğrenciye yardım etmeye çalışıyoruz.
  • Cheating Tom 2

    Cheating Tom 2, ilk oyunun üzerine yepyeni bölümler koymuş olarak karşımıza çıktı.
  • Cheating Tom 4

    Cheating Tom 4 oyununda en iyi kopyacı olarak tanınan bir karakterle kuaför salonlarına giriyoruz.
  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter oyununda Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla baloncuk vurmaca oynuyoruz.
  • Tom's Jetski

    Tom's Jetski, Konuşan Tom ve Angela'nın jet ski keyfine ortak olduğunuz bir Android oyunu.
  • Angry Cats

    Angry Cats ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir oyun. Worms oyununun dinamiklerini Tom ve Jerry ile başarıyla harmanlıyor.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • Talking Tom Gold Run APK

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının çalınan altın peşinde olduğu yeni oyunu. Altına Koş Tom oyunu ücretsiz oynanabilir.