Cheating Tom 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Cheating Tom 4 oyununda en iyi kopyacı olarak tanınan bir karakterle kuaför salonlarına giriyoruz.

Cheating Tom 4, en iyi kopyacı olarak gösterilen bir gencin yerine geçtiğimiz reflekslere dayalı eğlenceli bir Android oyunu. Dahiler okulundan mezun olduktan sonra kuaförde işe başlayan yaramaz Tom, iş hayatında da hünerlerini sergilemeye devam ediyor.

Her yaştan kişiyi kendisine çeken Kopyacı Tom serisinin dördüncü oyununda iş hayatına atılıyoruz. Kuaför olmaya karar veren karakterimizin iş tecrübesi olmadığından yerleri süpürme, telefonlara cevap verme gibi sıradan işlere bakıyor. Patronunun ona uygun gördüğü işleri yapmaktan sıkılan Tom, kaşla göz arasında kuaför salonuna gelen müşterilerle de yakından ilgileniyor. Bu noktada biz devreye giriyoruz. Tom’un, patronuna yakalanmadan muhteşem saç stilleri oluşturmasında yardımcı oluyoruz. Müşterilerin saçını hem çok hızlı hem de istedikleri gibi kesmemiz gerekiyor. Aksi halde tepki gösterip yakalanmamıza vesile oluyorlar.

Erkan Calp

Cheating Tom 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
359 MB DOSYA BOYUTU

Cheating Tom 4, iPhone ve iPad'de oynanabileceğiniz saç kesme oyunu.

Cheating Tom 4, dünya genelinde en iyi kopyacı olarak bilinen Tom’un yer aldığı saç kesme oyunu. Kuaför salonuna gelen müşterilerin saçlarını kesiyor, farklı saç stilleri uyguluyoruz ancak patrona gözükmememiz gerekiyor. Çünkü asıl işimiz bu değil.

Kopyacı Tom’un dördüncü oyununda nihayet kopya çekmeye son veriyor, iş hayatına atılıyoruz. İlk işimizi bir kuaförde buluyoruz. İş tecrübemiz olmadığından, yerleri süpürme, telefonlara cevap verme gibi basit, sıradan işleri yapmamıza izin veriyor patron. Tabii ki bu durum canımızı sıkıyor. Patronun yoğunluğundan faydalanarak müşterilerle ilgilenmeye başlıyoruz. Saçlarını patrona yakalanmadan, olabildiğince hızlı şekilde ve de istedikleri şekilde kesmemiz gerek. Aksi halde işimizden oluyoruz.

Hem seri hem de dikkatli olmayı gerektiren oyun, kolay kontrolleriyle iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunuyor. Kopyacı Tom serisini oynamadıysanız dahi iOS cihazınıza indirin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cheating Tom 3

    Cheating Tom 3 (Kopyacı Tom 3), kopya çekmede usta olan Tom'a yardımcı olduğunuz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Cheating Tom

    Cheating Tom adlı bu oyunda derslerini geçmek için kopyaya başvuran bir öğrenciye yardım etmeye çalışıyoruz.
  • Cheating Tom 2

    Cheating Tom 2, ilk oyunun üzerine yepyeni bölümler koymuş olarak karşımıza çıktı.
  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter oyununda Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla baloncuk vurmaca oynuyoruz.
  • Tom's Jetski

    Tom's Jetski, Konuşan Tom ve Angela'nın jet ski keyfine ortak olduğunuz bir Android oyunu.
  • Angry Cats

    Angry Cats ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir oyun. Worms oyununun dinamiklerini Tom ve Jerry ile başarıyla harmanlıyor.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • Talking Tom Gold Run APK

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının çalınan altın peşinde olduğu yeni oyunu. Altına Koş Tom oyunu ücretsiz oynanabilir.