Cheating Tom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
289 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Cheating Tom adlı bu oyunda derslerini geçmek için kopyaya başvuran bir öğrenciye yardım etmeye çalışıyoruz.

Beceri ve refleks oyunlarından hoşlanıyorsanız Cheating Tom’u mutlaka denemelisiniz. Tamamen ücretsiz indirilebilen bu oyunda, tek derdi sınıfını geçip güzel bir karne hediyesi kapmak isteyen bir karaktere yardım etmeye çalışıyoruz.

Gençliğin verdiği heyecanla derslerine çok kafa yormayan ve haylazlık yapan Tom bu şekilde giderse sınıfta kalacak. Bu durumdan kurtulmak için kopya çekmeye karar veren Tom’un karşısında büyük bir engel var: sınıf öğretmeni! Aslında tek engel ne yazık ki sınıf öğretmeni değil. Buna ek olarak bir de inek öğrenci diye tabir ettiğimiz sınıf arkadaşlarına da karşı dikkatli olmak zorundayız.

Toplamda 100 bölüme sahip olan oyun bir an olsun sıkıcı olmuyor ve heyecanını uzun süre muhafaza ediyor. Eğlenceli grafiklere ek olarak tasarlanmış komik ses efektleri de oyundan alınan keyfi artırıyor. Oyunda seçebileceğimiz iki karakter mevcut. İster Tom’u ister en yakın arkadaşı Tammy’yi seçebiliriz. Bu karakterlere ek olarak oyunda 10 farklı öğretmen var ve emin olun hepsi birbirinden beter.

Kısacası Cheating Tom kaliteli ve keyifli bir beceri oyunu denemek isteyen herkesin cihazında yüklü olmalı!

Emircan Erdoğan

Cheating Tom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Cheating Tom isimli bu oyunda kopya çekerek sınıf geçmeye çalışan bir karakteri kontrol ediyoruz.

Cheating Tom iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en matrak, en keyifli oyunlardan bir tanesi. Oyuna girdiğimizde Tom ve Tammy adlı karakterlermizden birini seçip göreve başlıyoruz. Görevimiz dünyayı kurtarmak veya insanlığı büyük bir yıkımdan kurtarmak gibi kutsal bir amaca hizmet etmiyor! Tek derdimiz kopya çekip sınıfı geçmek.

Toplamda 100 bölüme sahip olan oyunda tüm bu bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış. İlk bölümlerde birkaç alıştırma yapıyor ve olaya ısınmaya başlıyoruz. Sınavlar esnasında kopya çekerek yüksek puan almaya çalıştığımız bu oyunda tahmin ettiğiniz gibi öğretmenlere dikkat etmemiz gerekiyor. Ara sıra sınıfı gözetleyen öğretmenlere yakalanırsak oyun bitiyor. Bunun haricinde ispiyoncu inek sınıf arkadaşlarımıza karşı da tetikte olmalıyız.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen ve mizahi bir atmosfere sahip olan Cheating Tom beceri oyunlarından hoşlanan oyunseverler tarafından mutlaka denenmesi gereken alternatifler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cheating Tom 3

    Cheating Tom 3 (Kopyacı Tom 3), kopya çekmede usta olan Tom'a yardımcı olduğunuz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Cheating Tom 2

    Cheating Tom 2, ilk oyunun üzerine yepyeni bölümler koymuş olarak karşımıza çıktı.
  • Cheating Tom 4

    Cheating Tom 4 oyununda en iyi kopyacı olarak tanınan bir karakterle kuaför salonlarına giriyoruz.
  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter oyununda Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla baloncuk vurmaca oynuyoruz.
  • Tom's Jetski

    Tom's Jetski, Konuşan Tom ve Angela'nın jet ski keyfine ortak olduğunuz bir Android oyunu.
  • Angry Cats

    Angry Cats ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir oyun. Worms oyununun dinamiklerini Tom ve Jerry ile başarıyla harmanlıyor.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • Talking Tom Gold Run APK

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının çalınan altın peşinde olduğu yeni oyunu. Altına Koş Tom oyunu ücretsiz oynanabilir.