Checkers by SkillGamesBoard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Checkers by SkillGamesBoard, Android işletim sistemli mobil cihazlardan oynanabilen ve klasik dama oyununu mobil cihazlara taşıyan keyifli bir masa oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarınızdan oynayabileceğiniz Checkers by SkillGamesBoard mobil oyunu arkadaşlarınızla ve dünya çapında gerçek kullanıcılarla karşılıklı dama oynayabileceğiniz bir masa oyunudur.

Mobil cihazlardan çevrimiçi olarak dama oynamak nihayet mümkün oldu. En popüler masa oyunlarından biri olan dama Checkers by SkillGamesBoard mobil uygulamasını indiren kullanıcılar tarafından keyifle oynanabilecek.

Klasik dama oyununun mobil cihazlara yansıtılmış hali olan Checkers by SkillGamesBoard mobil oyununda herhangi bir kayıt yapma zorunluluğunuz bulunmuyor. Yani kişisel hiçbir bilginizi paylaşmadan anonim olarak oyunlara katılabilirsiniz. Süreli ya da süresiz oyunlar kurmak sizin elinizde. Ayrıca çevrimiçi oynamaya uygun kullanıcılar tarafından açılan oyunlar listelenirken, uygun bulduğunuz canlı oyunlara anında katılabilirsiniz. Ayrıca oyun bitiminde yaptığınız hamleler kaydedilir ve sonradan dilerseniz oyununuzu tekrar izleyebilirsiniz. Zekanızı dama oyununda sergilemek için Checkers by SkillGamesBoard mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Checkers by SkillGamesBoard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Checkers by SkillGamesBoard, iPhone ve iPad cihazlardan oynayabileceğiniz dama oyununu mobil platforma taşıyan bir tür çevrimiçi masa oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlardan oynayabileceğiniz Checkers by SkillGamesBoard mobil oyunu klasik dama oyununu mobil platforma taşıyan çevrimiçi oynamaya uygun olan bir masa oyunudur.

Satranç, tavla gibi benzer masa oyunları için mobil mağazalarda çok sayıda alternatif mobil oyun bulunuyor. Ancak dama oyunu için mobil platformda bir oyun kıtlığı söz konusuydu. Checkers by SkillGamesBoard oyunu bu boşluğu nihayet doldurdu ve dama sever kullanıcılar artık mobil cihazlarından istediği yerde istediği zaman dama oynamanın tadını çıkarabilir.

Checkers by SkillGamesBoard oyununda ister arkadaşlarınızla isterseniz de dünyanın dört bir yanından gerçek kullanıcılarla karşılıklı dama oynayabilirsiniz. Dama oyununun bilinen tüm kuralları Checkers by SkillGamesBoard mobil oyununa yansıtılırken, istediğiniz oyun şartlarını da kurduğunuz oturumda ayarlayabilirsiniz. Süreli ya da süre limiti olmayan oyunlar kurabilir yahut diğer kullanıcılar tarafından kurulan oturumlara anında katılabilirsiniz.

Checkers by SkillGamesBoard mobil oyunu sizden herhangi bir kayıt yapmanızı da istemiyor. Kişisel hiçbir bilginizi paylaşmadan anonim olarak oyunlara katılıp dama oynamanın tadına varabilirsiniz. Mümkün olduğunda taş almanın zorunlu olması, dama olan taşın uzun menzilli hamleler yapabilmesi gibi oyun kurallarını da kendiniz kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca oyunda hamleler kaydolurken oyun bitiminde dilerseniz nerede hata yaptığınızı kontrol etmeniz de mümkün. Keyifle oynayacağınız Checkers by SkillGamesBoard mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dr. Checkers

    Dr. Checkers, küçükken mutlaka bir şekilde heves ederek öğrendiğimiz ve bolca oynadığımız dama oyununun Android mobil versiyonu.
  • Checkers Online

    Checkers Online, ister arkadaşlarınız isterseniz de oyundaki diğer online oyuncular ile dama oynama keyfi yaşayacağınız ücretsiz bir Android dama oyunu.
  • Checkers 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dama oyunudur.
  • Dead by Daylight Mobile

    Dead by Daylight Mobile İndir (Android): Popüler korku hayatta kalma oyunu Dead by Daylight mobilde!
  • Redhead Redemption by 9GAG

    Redhead Redemption by 9GAG, 9GAG'ın resmi mobil oyunudur
  • Made By Montage

    Made By Montage adlı Android uygulaması sayesinde farklı resim montajı işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Movies by Flixster

    Movies by Flixster, film severler için müthiş derecede yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Live By Night: The Chase

    Live By Night: The Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur