Checkers Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
323 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Checkers Pro, Windows tablet ve bilgisayarınızda arkadaşınıza veya güçlü yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz klasik dama oyunu.

Checkers Pro, Windows tablet ve bilgisayarınızda arkadaşınızla karşılıklı veya yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz en kaliteli dama oyunları arasında. Klasik dama oyununu seviyorsanız kesinlikle denemenizi isterim.

Boyutuna rağmen göze hoş gelen kaliteli görseller sunan dama oyununda amacınız rakibinizin tüm taşlarını yemek. 8 x 8 tabloda taşları çaprak olarak ilerleterek rakibin taşlarını yavaş yavaş eritmeye çalışıyorsunuz. Oyun alanı küçük olduğundan ve de sadece çapraz olarak ilerleme şansınız olduğundan hamlenizi yapmadan üzerinde düşünmeniz gerekiyor. Hele ki güçlü yapay zekaya karşı oynuyorsanız veya karşınızda damayı küçüklüğünden beri çok iyi bilen bir arkadaşınız varsa tıpkı satranç oyununda olduğu gibi birkaç hamle sonrasını düşünmeniz yararınıza olacaktır.

Tamamen ücretsiz indirip oynayabildiğiniz strateji oyununda oyunu etkileyen ince ayarlar da yapabiliyorunuz. Örneğin; yemeniz gereken taşla baş başa kaldığınızda es geçecek şekilde veya yemeden ilerleyemecek şeklide ayarlayabiliyorsunuz. Tek dokunuşla hamle yapmayı seçebiliyorsunuz ki hızlı oynayan biriyseniz bu seçeneği kesinlikle aktif edeceksiniz.

Oynanış ta çok iyi hazırlanmış. Hamlenizi dilediğinizce geri alıp, farklı hamleler deneyebiliyorsunuz. Oyununuz kötüye gittiğinde aynı oyuna sıfırdan başlamayı seçebiliyorsunuz. En güzeli de oyununuz otomatik olarak kaydediliyor.

Erkan Calp

Checkers Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Checkers Pro, etkili yapay zekaya veya arkadaşlarınıza karşı mobilde oynayabileceğiniz en iyi dama oyunu.

Checkers Pro, klasik dama oyununu mobil cihazımızda oynamamıza izin veren en kaliteli yapımlardan biri diyebilirim. Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip dama oyununu ister yapay zekaya karşı istersek de arkadaşımıza karşı oynayabiliyoruz.

Ufak boyutlu ve görsel açıdan oldukça kaliteli olan dama oyunu sadece Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Klasik 8 x 8 tabloda taşları çapraz olarak yiyerek ilerlediğimiz ve tüm taşları temizlediğimizde kazandığımız dama oyununda ince ayarlar yapabiliyoruz. Karşı karşıya kaldığımızda taşı yeme zorunluluğunu açıp kapama, tek dokunuşla hamle yapabilme, yapay zekanın kaç hamle sonrasını düşündüğünü görme, dama tahtasının sayılarını açıp kapama gibi ayarlamaların yanında zorluk düzeyi ve kime karşı oynayacağınızı da seçenekler menüsünden yapıyorsunuz.

Hamle geri alma seçeneği de sunan oyunda amacınız rakibin tüm taşlarını yemek. Bunu başarabilmenin yolu ise akılcıl hamlelerden geçiyor. Kontrol ettiğiniz taşlar sadece 1 adım ve çapraz gidebiliyor. Taşınızı rakip tarafına ulaştırdığınızda taşımızı dilediğiniz noktaya taşıyabiliyorsunuz. Rakibi iyice köşeye sıkıştırıp son taşı da aldıktan sonra profilinize yeni bir başarım ekleniyor.

Checkers Pro, hem damaya yeni başlamış hem de profesyonel dama oyuncularına hitap ediyor. Arkadaş bulamadığınızda 7 farklı seviyede yapay zekaya karşı oynayabiliyorsunuz. Bu noktada oyunun eksiğinden bahsetmek istiyorum. Ne yazık ki karşınıza yapay zeka veya arkadaşınız almaktan başka seçeneğiniz yok. Yani ne turnuvalara katılabiliyorsunuz, ne de dünya genelinde dama oyuncularıyla mücadele edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Checkers Deluxe

    Checkers Deluxe, Windows tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi klasik dama oyunlarından biri.
  • Aliens: Dark Descent

    Alien filmlerini sever misiniz? Peki strateji oyunlarını? Aliens: Dark Descent ile uzayda geçen bir taktiksel strateji oyununa merhaba deyin. 
  • Dota Underlords

    Dota Underlords (İndir): Valve'dan PC oyuncularına ücretsiz online strateji oyunu
  • Company of Heroes

    Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Company of Heroes.Meraklılarının beklediğine değmiş
  • Gears Tactics

    Gears Tactics PC İndir: Beğenilen oyun serisi Gears of War oyununun hızlı ve sıra tabanlı strateji oyunu
  • Commandos 2 - HD Remaster

    Commandos 2 - HD Remaster (PC İndir): Efsane askeri strateji oyunu tamamen yenilendi!
  • Solium Infernum

    Solium Infernum ile cehennemin yeni hükümdarı kim olacak karar verin. Strateji, komplo, politika ve diploması dolu bu fantastik oyunu kaçırmayın.
  • Total War: EMPIRE

    Total War: EMPIRE ile kendinizi 18. yüzyılın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.